Однокласники в черговий раз підтвердили свою привілейовану репутацію соціальної мережі для інтелектуально розвинених і дорослих людей.

Вік користувачів ролі не грає, а інтелект – як тільки змінюється – дозволяє зареєструватися на фейсбуці. А іноді навіть і піти з соцмереж і жити нормальним життям. Але це, на жаль, дається небагатьом.

Олександр Чуприн знайшов покинуту сторінку Яндекса в ОК, яку місцеві жителі вважали Яндексом і вводили пошукові запити прямо на стіні.

Я дуже толерантний до людей, які поставили мені 300 питань на тему «чи прочитано чи моє повідомлення в вацапі?», але це вже занадто навіть для мене.

Трохи пізніше пошуковик теж раптово виявив цю сторінку, отримав до неї доступ і зніс звідти всю цю маячню. Але він залишиться в наших серцях і кеші гугла.

Загалом, насолоджуйтеся інтелектуальною елітою російськомовного інтернету:

яндекс одноклассники

Звичайно, в якийсь момент в групу набігли тролі та інші пікап-майстри 80-го левелу, почавши жорстку атаку іскрометними жартами з категорії петросян-стайл. Але поки їх там не було, ця група була прекрасним зібранням творів на тему «я пив багато пива» або «якось не так я провів літо». Продовжимо.

яндекс одноклассники

Що цікаво: після «запиту» він зберігався на стіні поруч з іншими такими ж. Людина хіба не розуміло, що відбувається? Ну тобто логотип однокласників і відсутність результатів пошуку нікого не насторожували?

яндекс одноклассники

Кажуть, горіхи і шоколад корисні для мозку. У разі його наявності, звичайно.

яндекс одноклассники

Похоже, фильмы типа “Гoрько”, “Однoклассники”, “Бoльшая ржака”, “Джентельмены удачи-2” и иже с ними всё-таки добились своей цели. Теперь одним из наиглавнейших видов искусств для нас являются одноклассники.

яндекс одноклассники

Все погано, все дуже-дуже погано. Невеликий відсоток інтелектуально розвиненого людства намагається розібратися з те, що відбувається, інші 145% — бухають, народжують, крадуть скрипти і не особливо хвилюються про те, що буде завтра. Навіть про те, що буде ввечері.

Зате — православно, а на Заході ще гірше.

На десерт

Як легко зрозуміти з цього поста, мої читачі — розумні освічені люди, яким знаком терміни «іронія» і «сарказм». А раз так, то ось вам приємний ролик:

Коменти

Ксюга

С выводами ролика не соглашусь. Сколько раз видела моменты что людям на улице становилось плохо – сразу подходили люди и пытались помочь. Может, дело в другом ? Может, тот кто изображал человека которому стало плохо в России – плохой актер, и ему не верили ? Или еще что-то. Стоило бы поменять проводящих эксперимент местами для чистоты эксперимента. А в данной ситуации это всего лишь целенаправленная пропаганда против русских людей, и ничего более. Вы, Назар, зря в таком учавствуете, я понимаю, что вы украинец, но надо быть выше политики, и оставаться честным.

Назар Токарь

@Ксюга, может и актёр плохой, я так сразу и подумал :). Когда я жил в Питере, никто никогда меня не трогал в любое время суток (тьфу-тьфу). Так ролик я поменяю на музыку. что посоветуете? :)

Ксюга

По теме одноклассников или соцсетей только вот песенка приходит на ум. На мой взгляд, это песенка тех пользователей из одноклассников, о которых речь )
http://vk.com/audios4035744?album_id=54431653
Просто из того что нравится – вот видео любимое ) Кстати, вы на главного героя похожи немного )
http://vk.com/video_ext.php?oid=4035744&id=142082713&hash=20fb68969602711a
Так что это видео вам, в знак дружбы ) А не в качестве того что посоветую )

Назар Токарь

@Ксюга, название трека скажите )

Ксюга

группа “научно-технический рэп” трек “тыж программист”

Назар Токарь

Только не рэп, вот есть другая идея :)

Павел

ролик в конце порадовал , спасибо :)

Назар Токарь

@Павел, иронично порадовал :)