Як сховати статус «був онлайн»?

Цей статус показує, коли ви відкривали в WhatsApp востаннє. Якщо ви не хочете, щоб співрозмовники бачили, коли ви були онлайн, то цю функцію можна вимкнути як на iOS, так і на Android.

Для користувачів iPhone вcе робиться просто: відкриваєте Установки > Налаштування чату > Додатково і відключаєте «Останній раз онлайн».

как отключить был онлайн в whatsapp

На Android все трохи складніше, відключити послугу з самої програми не вийде. Щоб зробити це, доведеться скористатися програмами типу «Hide WhatsApp Status». Ця програма відключить Wi-Fi та мобільний інтернет при відкритті WhatsApp. Коли ви згорнете програму, передача даних відновиться, дані WhatsApp синхронізуються, а вихідні повідомлення надішлються на сервер.

Як зберігати й відновлювати чати в WhatsApp

WhatsApp створює автоматичний бекап ваших даних, але крім цього ви можете створювати резервні копії вручну. Для цього користувачі айфонів можуть відкрити Установки > Налаштування (Установки) чату > Резервні копії й вибрати «Створити резервну копію».

как создать резервную копию или бекап в whatsapp

На андроїд йдете в Установки > Установки чату і тиснете в «Створити резервну копію».

Зверніть увагу: на Android створення резервної копії чату не збереже ваші медіа-файли з листування, тому вам доведеться вручну скопіювати папку з медіа з / sdcard / WhatsApp / Media.

Безпосередньо відновити резервну копію чатів в WhatsApp можливості немає, тому вам доведеться спочатку видалити додаток і потім встановити його знову. Після першого запуску програма запропонує вам відновити резервну копію зі свіжого архіву.

Як заблокувати доступ до WhatsApp

Якщо ви не довіряєте друзям або близьким і хочете заблокувати WhatsApp, щоб в нього ніхто не зміг отримати доступ, у вас є два виходи.

как заблокировать whatsapp

Перший: розібратися в своїх думках і переживаннях, після чого почати довіряти навколишнім і перестати писати щось, про що шкодуватимете в майбутньому.

Другий варіант (простіше): для Android можна поставити програму WhatsApp Lock, яка заблокує чатик за допомогою пін-коду. Або блокуйте сам телефон кодом кожен раз, коли ви вимикаєте екран.

Але я б запропонував звернути увагу на перший пункт.

Як створити ярлики для контактів і груп

Щоб спілкуватися зручніше і завжди мати під рукою швидкий доступ до важливих контактів, ви можете створювати для них ярлики на домашньому екрані.

На Андроїд: затисніть контакт і тримайте його, поки не з’явиться меню. Виберіть «Додати ярлик», після чого на домашньому екрані з’явиться посилання на бесіду з обраним персонажем.

Аналогічним чином можна створювати ярлики на групові чати.

Для користувачів iPhone завдання виявиться не таким простим, вам доведеться використовувати додаткові програми для створення ярликів контактів. Наприклад, 1TapWA, коштує 2 $.

Як відключити збереження фотографій з WhatsApp в галерею

WhatsApp вміє зберігати зображення з листування до галереї. Пізніше, коли вам доведеться видаляти 500 непотрібних фотографій, щоб очистити місце, ви задумаєтеся про те, як відключити цю корисну функцію. Це можна робити як на iOS, так і в Android.

Для айфонів: відкривайте Установки > Безпека > Фотографії та відключіть збереження фото.

автоматическое сохранение фотографий в whatsapp

Для андроїда трохи складніше:

  1. встановіть файловий менеджер, наприклад ES File Explorer або будь-який інший;
  2. відкрийте в ньому папку з відео або фотографіями;
  3. натисніть Створити > Файл і вкажіть ім’я файлу .nomedia.

Так ви вимкнете сканування цієї папки вашої галереєю.

Як змінити номер телефону в WhatsApp

Якщо ви поміняли номер телефону, але сам апарат залишився тим же, вам не потрібно видаляти і встановлювати заново WhatsApp тільки щоб поміняти номер, на який він зареєстрований.

ehatsapp как поменять номер телефона

У програмі є настройка, яка дозволить вам легко перейти з одного номера на інший:

  1. Відкрийте Налаштування > Акаунт > Змінити номер.
  2. Введіть старий номер телефону у верхньому полі і новий — в нижньому.
  3. Натисніть «Підтвердити» і дочекайтеся підтвердження номеру.

Після цього всі ваші контакти, історія чатів і груп стануть доступні в нового облікового запису.

Як встановити WhatsApp на планшет на Android

WhatsApp придуманий для телефонів і йому не подобається, коли ви намагаєтесь поставити його на планшет. Але це обмеження можна обійти.

как установить whatsapp на планшет

Для початку вам знадобиться свіжа версія інсталятора WhatsApp.apk. Для цього відкрийте офіційний сайт з комп’ютера і скачайте файл звідти. Після цього скачайте і встановіть SRT AppGuard (коштує 4 євро).

Запускаєте AppGuard, в панелі управління вибираєте WhatsApp і натискаєте Monitor. Після цього нижче відключаєте пункти «Read phone status» і «Identity» в Phone Calls. Після цього WhatsApp буде запускатися у вас на планшеті.

Щоб активувати програму, використовуйте телефон, куди вам подзвонить робот і повідомить три цифри коду підтвердження. Будьте чемними.

Як побачити статистику чатів на Android

Якщо вам цікава статистика вашого спілкування, скористайтеся програмою WhatStat. Вона покаже вам найпопулярніших співрозмовників, ваші звички, кількість повідомлень, саме «продуктивні» час дня і так далі.

whatstat статистика переписки в whatsapp

Статистика з WhatsApp тут відображається у вигляді графіків, інтерфейс інтуїтивно зрозумілий і простий.

Як включити повідомлення WhatsApp на комп’ютері

Якщо ви хочете завжди бути на зв’язку і бачити все повідомлення з WhatsApp, вам допоможе Desktop Notifications для Google Chrome або програма PushBullet.

У PushBullet є велика кількість налаштувань, в тому числі і повідомлення про нові повідомлення в WhatsApp. Потрібна вам функція знаходиться в розділі Desktop Notifications.

уведомления о сообщениях в Whatsapp на компьютере

Щоб отримувати такі повідомлення, встановіть Desktop Notifications на телефон на Android, після цього поставте розширення для Chrome або Firefox. Далі потрібно підключити розширення до програми за допомогою коду підтвердження і ви станете бачити повідомлення про нові повідомлення у себе на робочому столі.

Коменти

Ольга

Скачала ES проводник, файл .nomedia, фото всё равно копируются в галерею.Что не так?

Ольга

Чтобы не сохранять фото в галерее из WatsApp, скачала ES проводник, файл .nomedia. Фото всё равно сохраняются. Что не так?

Владимир

Это прога что бы дети не читали чаты на телефонах родителей.
Достаточно удалить прогу с телефона, тут же открое доступ к всем программам, которые были ранее закрыты.

Азада

Здравствуйте. А если экран сломался ,я использую свой ватцап уже на другом тел ,то после ремонта старого тел там вся переписка сохранится ?Если он без сим карты ?спасибо

Назар Токар

Сохранится, но увидеть её просто включив телефон, будет нельзя.

Oksana

Маю таке питання.Використовую ват сап.У мене розбився екран і сенсор..не встигла видалити всі повідомлення які були.Зареєструвала потім на іншому телеф.ват сап але на той самий номер що був на зареєстрований ват сап на тому розбитому телеф.От після ремонту сенсора в мене ват сап там збереже і надалі всі смс ті що там були якщо вже вже він на іншому телефоні зареєстрований але номер той самий?

Назар Токар

Ні, не збереже.

Oksana

Назар,скажіть а фото з ват сапу які автоматично збереглися в галереї..то збережуться чи теж ні?

Мariana

Сеажите если разбилса екран..и я использую свой ват сап уже на другом телефоне..то после ремонта старого телеіона там сохранитса ася переписка? Или автоматисески исчезнит

Назар Токар

Розбитий екран — хороший привід купити книгу і навчитись читати і писати.

Rimma

Здравствуйте! Помогите пожалуйста справиться с багом в ватсапе! При открытии ватсапа все время выходит старый чат, который я уже давно удалила! И контакт этот из телефонной книги удалила! Но все время сначала открывается этот чат, мне приходится выходить из него а потом только использовать ватсап! что мне делать?

Алёна

Скажите, вот есть тут решение “как не сохранять фото в галерею”. А как СОХРАНЯТЬ? У меня не сохраняется ни автоматически, ни вручную не могу найти эту настройку. А вот видео периодически появляются в галерее. Мне очень нужно фото сохранить, но не знаю, как. (Андроид)
И ещё – а где смотреть “избранные” фото ватсапа?

Клада

Здравствуйте ! У меня вот такая история. Все мои контакты(мужчины и женщины)отображаются в ватсапе -“был(а)”. И только один контакт отображается”был”,т.е. мужской род. У него в ватсапе я отображаюсь тоже-“была”,ж.род. Чем это связано ? Это новая настройка что ли ?

Назар Токарь

В налаштуваннях вацапу немає статі, у всякому разі, поки що. Можливо у абонента оновлена версія, якої ще немає на вашій платформі.

yusuf

Здравствуйте, разработчики WhatsApp plus я к Вам обращаюсь, подскажите пожалуйста как сделать так чтобы мой собеседник имеющий WhatsApp plus незнал когда к нему в гости хожу??? Это очееееень нууужно помогите плииииз

Виктория

Здравствуйте . Можно ли как нибуть удалять звонки, скажите заранее спасибо!;!

Виктория

Помогите мне срочно надо удолить звонки!!!

Виктория

Здравствуйте! Помогите пожалуйста! Мне нужно знать входящие звонки в моем ватсапе. Я их не удаляла, но муж не верит. До смешного…подскажите есть ли функция при которой можно показать все совершенные мне звонки? Заранее очень благодарна

мага

Можно ли сделать так,чтоб светиться постоянно онлайн не заходя в ватсап?)

Назар Токарь

Наймите человека, который будет делать это за вас.

Арина

Почему я не могу посмотреть текст сообщений в моих WhatsApp уведомлениях?подскажите как быть?не знаю что делать(((

Loony

Подтяните панель уведомления и потом самое сообщение вниз. Ещё один секрет. Хотите писать жирным тогда в начале и в конце теста ставьте звездочки. *текст* между текстом и звездочки не должен быть пробел.

Тимур

Здравствуйте, возможно ли создать группу в ватсап что-бы пользователей было более 100

Алена

Здравствуйте! Пожалуйста подскажите можно сделать так, чтобы мое фото с профиля не могли копировать ??? Незнакомый мне человек копирует мое фото, а потом использует в качестве своей аватарки.

Vlad

Всё очень просто :) Зайдите в настройки> аккаунт> приватность> фото профиля и выбирите либо “мои контакты”, либо “никто”.

Лена

как удолить с iphone хранилище вотсап??? помогитееее…

Наталья

Здравствуйте, подскажите пожалуйста, как включить автоматическое удаление сообщений при выходе из WhatsAap?

Лика Манэль

Добрый вечер! Я бы хотела узнать, можно ли сделать так чтобы мой ватсап НИКОГДА НЕ ПОКАЗЫВАЛ МОЁ МЕСТО НАХОЖДЕНИЯ? Например если бы я уехала из города в соседний город и хотела бы оставить это в тайне, то при выходе в ватсапе в онлайн режим, не спалюсь ли я?????

татьяна

здравствуйте, скажите пожалуйста если я поставила функцию не беспокоить на 1 неделю увидит ли ето тот на кого я ету функцию подключила?

Алла

И еще вопрос, какие действия конкретно означают слова подключен ( именно ко мне, к кому-то другому или может просто пересчитывает все сообщения за день, или пишет кому-нибудь). Еще появляются слова отвечает и печатает. В чем разница?

Назар Токарь

@Алла, разница между чем и чем? Вы даже вопрос не смогли сформулировать.

Алла

Скажите, пожалуйста, как это понимать, если написано последний раз была в 21.03 и при этом сообщение, отправленное позже, прочитано в 22.09. Это сбой работы устройства или хитрость какая-то?

Назар Токарь

@Алла, предпросмотр сообщения на уведомлении также считается его прочтением.

Александр

Здравствуйте! Подскажите пожалуйста, если мной был утерян телефон с установленным ватсапом, но люди из моих контактов все равно видели мой статус и аватарку, а через определенное время пропали и аватарка и статус и последнее посещение значит ли это, что учетную запись удалили с телефона или это могло произойти от того что просто симку заблокировали?

Назар Токарь

@Александр, сим-карта тут не причем. Вероятно, акаунт удалился как неактивный.

Ольга

Подскажите плз.. Настроила вацап чтобы в галерее фотки не сохранялись по вашей инструкции. Теперь нужно вернуть эту возможность. Удалила все папки и файлы с именем. Nomedia, переустановила вацап, все равно не сохраняются. Что делать?

ru

Возможно ли посмотреть количество просмотров статуса и фото профиля?

Виктория

Здравствуйте, вопрос такой а возможно ли чтоб мне приходило оповещение что друг в онлайне.

Назар Токарь

@Виктория, нет

waxida

@Назар Токарь, да возможно установите пргорамму whatsdog и подключите номер друга при запуске

Анюта

Здравствуйте! Подскажите,что мне нужно сделать,чтобы у моего собеседника в вотсапе удалилась вся история нашей переписки?

Назар Токарь

Ничего.

Вероника

При смене мобильного телефона, и установки Сим-карты в новый, на старом телефоне сохраняются настройки входа, история чатов?

Ольга

Здравствуйте, я отправила собеседнику сообщение, сначала была одна галка, через какое то время человек зашел в сеть, его статус был онлайн я это наблюдала, через минуту собеседник вышел, и на моем сообщение появился значок часов, что это значит?

Николай

После открытия ватсапп, он обратно закрывается. Что это? и Что можно с этим сделать?

Максим

Известно, что если в течении дня удалять переписку с апонентом, то после восстановления архива она не сохраняется. Подскажите, пожалуйста, как сохранять удаленные чат?

Александр

Я изменил старый номер на новый номер а теперь хочу вернуть тот старый номер а новый номер просто снова заново зарегистрировать
Как это сделать?

ira

Добрый день, для пользователей iPhone при отключении «Последний раз онлайн», видно ли нахождение абонента с статусом “подключен”?

Наталья

@ira, да, видно только,когда онлайн