Вже традиційно пропоную вам трохи цікавих новин на вихідні.

Син творця Doom написав свою гру

Згадали? Так, це геймплей класичного Doom. У процесі створення гри ще у далекому 1993 році приймав участь John Romero, який був і дизайнером, і програмістом. 29 січня 2017-го його 12-річний син випустив свою першу гру «Gunman Taco Truck», вона вже доступна в цифровому маркеті Steam.

За сюжетом гри вам потрібно подорожувати на фургоні з тако по постапокаліптичній Амереці, годувати людей та битися з зомбі. Сюжет ні разу не оригінальний, геймплей теж не турбує уяву, однак не забувайте, що хлопцю всього дванадцять. Згадайте, що досягли ви у цьому віці?

Індійський iPhone — тепер офіційно

Індійські вже офіційно заявили, що нам місцевому заводі вже у квітні почнеться виробництво iPhone. Тайванський контрактний виробник електроніки Wistron вже майже наладив виробничу лінію у Бангалорі. Гаджети будуть продаватись тільки всередині країни, побачити iPhone з написом «Made in India» в київських магазинах ніяк не вдасться.

Зауважу, що на місцевому ринку «розумних» телефонів доля Apple складає 2%, більшість людей просто не можуть дозволити собі не саму дешеву «яблуневу» продукцію. розуміло, що в Apple дивляться на перспективу, адже населення Індії складає більше 1,3 мільярди людей.

Очікуємо більше айфонів у кадрах, знятих у Болівуді.

Нова королева Instagram

Минулого тижня ми розповідали про найпопулярніше фото у Instagram, де Selena Gomez п’є колу. Забудьте про це, у нас новий лідер — вагітна Beyonce. На час написання статті — більше 9 млн лайків від користувачів, з них 7,5 млн за 15 годин, а 1,4 млн за перші 30 хвилин. Це вам не передвиборчі обіцянки у Twitter писати.

Цікаво, якщо завагітніє Selena Gomez, скільки лайків назбирає її перше фото в подібному ракурсі?

View this post on Instagram

A post shared by Beyoncé (@beyonce)

Коменти