Якщо ви пишете багато зайвого в твітері, то можете потрапити у список небажаних Twitter-аккаунтів

Користувачі Twitter помітили нову функцію, яка була створена для зменшення кількості переглядів аккаунтів тих юзерів, які можуть викладати непристойний контент. Якщо сервіс вирішить, що ваші пости завдають «моральну шкоду» іншим, ваш аккаунт буде помічений як «Чутливий», а кожен, хто зайде у ваш обліковий запис, побачить попередження про те, що він містить «потенційно відверті зображення або промови» («potentially sensitive images or language»). На цьому етапі можна покинути профіль або погодитись з його переглядом.

Представники твітеру підтвердили, що тестують подібний функціонал, однак вони не пояснили, як працює цей алгоритм. Він може базуватись на відгуках користувачів, роботі автоматизованої системи аналізу чи якихось інших методах — поки що для нас це таємниця.

Підписуйтесь на наш твіттер — @tokar_ua і самі переконайтесь, чи відвертий він, чи ні :)

В мережі вже пішла хвиля незадоволених відгуків від користувачів, які випадково дізналися від інших юзерів, що їх аккаунт став занадто «відвертим». При цьому ніяке попередження від сервісу вони не отримували.

Ми спробували перевірити, чи серед наших читачів «чутливі» профілі, але жодного такого облікового запису поки що знайти не вдалося. Це, у всілякому випадку, не гарантує того, що у майбутньому ми самі раптом не опинимося на їх місці. Тим більше що нещодавно ми писали про блокування Brazzers.

Коменти

Виталий

На мой взгляд – это глупо. Такие метки в аккаунтах только привлекут внимание! Даже антиреклама – реклама. Когда запретили Telegram в Китае – поток заинтересованных возрос вдвое. Увидев такое сообщение в аккаунте твиттера, я бы непременно остановился и поинтересовался что это за контент такой и вероятнее всего, как раз в этом аккаунте и будет действительно интересно.

Назар Токар

Тим більше — Твіттер просто привертає до себе увагу, створюючи якомога більше інформаційних приводів говорити про себе :)