5 українських брендів – 5 футболок і незвичайних способів зробити своє літо яскравішим.

ГУСЬ

Гусь – молодець. Він ніколи не сумує, іронізує над собою і світом, а ще він трішечки того… безпосередній. Тому фірмові футболки з Гусьом – це прекрасний антидепресант від дорослих серйозних людей, сірих і марудних буднів.

Так, надписи зроблені суржиком

Гусь – чоловік серйозний. Він довго і наполегливо веде свою спільноту у Facebook, де ділиться зі своїми читачами життєвою мудрістю, спостереженнями і божевільними ідеями. Кожне зернятко його думки – це потенційно нова футболка.

Філософія від Гуся

Ціна футболки: 399 грн

ДИВО

ТМ «Диво» була створена у 2012 році і за цей час вже встигла завоювати не лише любов українців, а й італійців – визнана однією із найуспішніших проектів на фешн-виставці Pitti Women.

Диво — «Сова»

Принти на футболках малюють українські художники Ольга Бердник-Отнякіна та Маріам Наєм у стилі українського примітивізму.

Саме завдяки їхній майстерності оживають казкові волошкові Єноти, руді Вогнепівні, карпатські Зубри та інші фантасмагоричні звірі.

«Сьогодні людство вступає в нову епоху, коли за простими формами криється загадковий і дивовижний зміст. Презентувати цей дивовижний світ у практичних, якісних та символічних речах є надзавданням кожнісінького продукту. Тому команда невпинно трудиться над тим, аби зробити «Диво»-продукти феноменом художнього мислення та сучасної практичності, поєднати міцними зв’язками прадавню символіку та актуальні технологічні тренди в одне ціле», – переконані творці проекту.

Зубр. Футболка ТМ «Диво»

Ціна: 380 грн

ХУЛ@БОЛКА

Творці хул@болок – впевнені у собі зухвалі бунтарі. Вони не соромляться у виразах, радикальні і готові відстоювати своє право бути вільним у всьому.

Офіційного сайту у харків’яни не мають, але вони успішно просувають свій бренд в Instagram.

Ціна: 500 грн

У них точно немає цензури

BENYA ZUBRIK

Бренд Benya Zubrik пропонує футболки з пародійними принтами за мотивами відомих брендів. А що ви хотіли від одеситів?

У них почуття гумору сильніше за інстинкт самозбереження.

Ціна: 540 грн.

Футболка «Gussi», тепер офіційно.

CLAN-P

Clan-P можна придбати цікаві футболки з незвичайними 3D-принтами і оригінальними малюнками. Головна перевага магазину — кожен продукт виробляється під індивідуальне замовлення.

Тут знайдуться футболки на будь-який смак: і літературними, і мотиваційними, і чорно-білими принтами. Єдине, що об’єднує ці, на перший погляд, різні напрямки — почуття стилю.

Ціна: від 259 грн.

ALEXANDER DETS

Арт-одяг від Alexander Dets виглядає реально стильно. Він ідеально підійде любителям і цінителям мистецтва.

Панди, коте, жінки — далеко не увесь перелік творчих потужностей автора.

Головна особливість арт-футболок від Alexander Dets – принт. Живопис і графіка, виконані художником безпосередньо на тканині, як на полотні.

Ціна: 1500—3000 грн.

Люблю життя у всіх його проявах. Завжди знаходжуся у пошуку. Інколи знайденим хочеться поділитися зі світом. Власне це я і роблю на сторінках "Тokar.ua".

Коменти