«Моя поліція» — це мобільний застосунок, що допомагає взаємодіяти громадянам та патрульній поліції. Наразі він працює у тестовому режимі лише у Чернівцях та у Дніпрі.

Застосунок було створено насамперед для того, щоб можна було викликати патрульну службу, коли це терміново потрібно. Справа у тому, що під час реформи поліції змінилось багато чого, але з ланцюжка «постраждалий — поліцейський» не виключено посередника — співробітника диспетчерської служби «102».

Завдяки застосунку «Моя поліція» виклик надходить безпосередньо до бази даних поліції. Нововведення дозволило зменшити час реагування поліцейських на 40% відсотків, а тестування показало, що виклик за допомогою програми відбувається у 6 раз швидше, ніж за телефоном 102.

Кнопка «SOS», за допомогою якої відбувається виклик патрульної служби, працює і без інтернету. А функція пошуку вашого місцезнахождення дозволяє поліцейським знайти вас, навіть якщо ви рухаєтесь у якомусь напрямку.

Це слайдшоу вимагає JavaScript.

Розробники наголошують, що кнопка «SOS» потрібна тільки для випадків, коли вашому життю або здоров’ю загрожує небезпека.

Для інших ситуацій є багато можливостей: застосунок дозволяє залишити інформацію про правопорушення, поскаржитися на співробітника поліції, отримати правила поведінки як своєї, так і патрульних у конкретних ситуаціях, залишити відгук про роботу поліції.

Дмитро Подворочанський, автор ідеї та керівник групи розробників Noosphere Engineering School, розповідає про оновлення на своїй сторінці Facebook.

Він наголошує, що з вересня застосунок почне працювати у деяких областях України — Чернівецькій, Дніпропетровській, Вінницькій, Рівненькій, Закарпатській тощо. Географія буде збільшуватися поступово.

«Моя поліція» — коротко про головне.

Розробники радо зустрічають коментарі та зворотній зв’язок від користувачів у маркетах AppStore та Play Market. Вже зараз застосунок завантажило більш ніж 20.000 користувачів.

Коменти