Команда освітньої платформи Prometheus продовжує знайомити українців з найуспішнішими світовими методиками. На черзі — дизайн-мислення, без якого Facebook, Google, Apple та інші не досягли б свого нинішнього рівня.

Навчання традиційно безкоштовне. Усе, що вам потрібно — це доступ до інтернету на швидкості, достатній для перегляду відеолекцій.

За словами організаторів, дизайн-мислення — це інструмент, що допоможе отримати кращі результати з меншими витратами. Головне — «мислити інноваційно» і тоді вам відкриються приховані можливості.

Відкривати їх учасники будуть разом з Джиною Лідткою, викладачем курсу. Вона — професор у Школі бізнесу Дарден Університету Вірджинії та автор книг «Проектне мислення для вирішення проблем» і «Думай як дизайнер».

«У цьому курсі ми розкажемо, що таке дизайн-мислення і навчимо працювати з моделлю чотирьох запитань, яка допоможе краще зрозуміти дизайн-мислення як підхід до вирішення складних проблем та створення інновацій.

Ми покажемо дизайн-мислення в дії, розкажемо про його методи, проаналізуємо власний спосіб мислення і розкажемо про швидкі та прості шляхи перевірки дієвості інноваційних рішень, створених завдяки дизайн-мисленню», — кажуть у Prometheus.

Курс складається з 5 частин:

  • Що таке дизайн-мислення?
  • Підготовка розуму до інновацій
  • Продукування ідей
  • Експериментування
  • Фінальне завдання

Закінчивши курс, ви отримаєте не лише знання, а й сертифікат від Prometheus. Курс стартує 30 жовтня і триватиме 5 тижнів.

Реєстрацію вже відкрито за посиланням: prometheus.org.ua/designthinking.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти

Soonya

Круто звучить – курс “Дизайн-мислення”