Назар Токар
Опубліковано: 18 Жовтня 2017

Щоб зменшити кількість даних про себе, які ви надаєте всім охочим у Telegram, ви можете відключити функцію «Востаннє був онлайн».

У цьому месенджері можна вибирати, хто бачить цю інформацію, це робиться в налаштуваннях конфіденційності та безпеки програми.

Варто пам’ятатати: якщо ви вимкнете можливість деяким зі співрозмовників бачити вашу позначку «був онлайн», то їхні відповідні дані стануть для вас недоступними. Натомість ви побачите приблизне значення.

Це більш-менш дає змогу зрозуміти, чи є людина доступною у Telegram. Для «приватних» осіб у Телеграмі є чотири варіанти «був онлайн»:

  • Був онлайн нещодавно — контакт відкривав програму не давніше, ніж 2-3 дні тому;
  • Буво онлайн протягом тижня — від 2-3 до семи днів;
  • Був онлайн протягом місяця — від тижня до місяця;
  • Був онлайн давно — більше місяця. Це значення такожбуде відображатись для заблокованих користувачів.

Хто може бачити мій статус?

Ваш онлайн статус не є загальнодоступним. Інші користувачі в інтернеті бачитимуть його лише тоді, коли ви ділитесь цим статусом із ними.

Існує одне виключення: хто завгодно зможе бачити вас в режимі онлайн протягом того періоду, коли ви пишете їм повідомлення в чаті один на один або у групі, де ви обидва є учасниками.

← Тисни «Лайк», щоб читати нас у Фейсбуці
Tokar_ua Будьте в курсі. Долучайтесь до нашого каналу в Telegram.

    Поширити у Фейсбуці
    Надіслати у Messenger
    Надіслати в Telegram
    Надіслати у WhatsApp
    Зберегти в Pocket

    Додати коментар

    Такий e-mail вже зареєстровано. Скористуйтеся формою входу або введіть інший.

    Ви вказали некоректні логін або пароль

    Вибачте, для коментування необхідно увійти.