Навіть дитина знає — з інтернетом краще, ніж без нього. Особливо, коли тобі доводиться сидіти декілька годин. Тому в літаках авіакомпанії «Міжнародні авіалінії України» (але не у всіх) з’явиться Wi-Fi. Про це розповів президент МАУ Юрій Мірошников.

До червня 2018 року парк авіаперевізника поповниться 4 літаками, які зможуть «роздавати» інтернет. Перший із них вийде на маршрут вже в лютому. Відомо, що літаки будуть курсувати на далекі відстані (Нью-Йорк, Пекін, Бангкок).

Також пан Мірошников озвучив ціну такої послуги: 7$ за 20 Мб, 15$ за 50 Мб, 23$ за 100 Мб.

Окрім цього, наступного року з’явиться кілька нових маршрутів. Насамперед, мова йде про Польщу (Краків, Гданськ, Познань та Вроцлав) і Північну Європу (Осло, Копенгаген, Таллінн). Розглядаються і нові далекомагістральні напрямки. Серед них — Делі, Торонто та Санья. Що ж до Туреччини, то МАУ планує додати до Стамбула та Анкари ще й Ізмір.

Є інформація і про внутрішні перельоти. Компанія хоче створити маршрут «Вінниця-Київ». Також є плани на Полтаву та Ужгород.

Але й це ще не все. Спілкуючись із журналістами, пан Мірошников назвав успішні напрямки і ті, які не виправдали сподівань:

«Добре себе показав Вільнюс, непогано — Будапешт, хоча були великі сумніви, і ми довго відкладали цей маршрут, бо і країна близько, і там літає угорський лоу-кост. Добре працює Кишинів, ми дуже задоволені».

У компанії очікували, що затребуваними будуть і курортні напрямки. На Балтійському морі — Паланга (Литва), на Каспійському — Актау (Казахстан). Але не так сталося, як гадалося.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти