Останнім часом навколо яблучних смартфонів точиться надто багато суперечок та дискусій: одні надають їм звання найкращого смартфона всіх часів, інші — навпаки, зі скептичною посмішкою обговорюють невідповідність функцій вкрай високій вартості. То де ж насправді криється істина? Чи заслуговують розробки компанії Apple на позитивні відгуки споживачів та їхню непохитну прихильність? Спробуємо розібратися.

iPhone вже встиг відсвяткувати свій перший серйозний ювілей, здивувати потенційних покупців одразу двома цікавими новинками, досягти нечуваних висот за кількістю продажів у світі. Придбати будь-яку з останніх моделей iPhone можна на moyo.ua або де завгодно, але чому варто загострити увагу саме на розробках відомого американського бренду?

Бренд

Гучне ім’я корпорації та репутація. Компанія з таким іміджем та маркетинговою політикою просто не може знехтувати високою якістю продукції. Недбалість у процесі створення техніки спричинить відтік цільових аудиторій, а це непотрібно будь-якій компанії, що поважає себе.

Дизайн

Все ж таки iPhone — це iPhone, тому його зовнішній вигляд залишається оригінальним та привабливим. Звісно, існує купа торгових марок, які намагаються створити щось зовні подібне, але жодна (навіть дуже якісна) копія ще ніколи не була кращою за оригінал.

Функціонал

Зараз на ринку достатньо смартфонів, що доволі непогано виконують свої головні функції, при чому деякі з них коштують насправді смішних грошей (згадаємо Xiaomi). На перший погляд може здатися, що переплата за айфон — безглуздя, але варто лише звернути увагу на швидкість та продуктивність його роботи, і все стає на свої місця.

Камера

В епоху інстаграму та інших соцмереж цей критерій має неабияке значення. Фото з iPhone — окрема категорія знімків і певною мірою специфічний вид мистецтва. Варто відзначити, що в кожній наступній моделі технічні характеристики камер помітно зростають.

Комплектація

Будь-який новий айфон готовий до використання одразу після того, як потрапить до рук господаря. В коробці є всі необхідні для початку роботи комплектуючі. Звісно, з часом можна придбати нові аксесуари та кейси, але навіть без них використовувати «яблофон» — цілковите задоволення.

Звісно, лише від вас залежить, який гаджет викличе вашу прихильність — існує купа об’єктивних і суб’єктивних параметрів, здатних кардинально змінити погляди і думку споживача.

Одне можна сказати напевне: «яблуко» таки заслуговує на той ажіотаж, що коїться навколо нього.

SMM-спеціаліст Moyo.ua

Коменти

Максим

ЛЮБОЙ другой флагман работает с коробки. Где аргументы.
))))))))
Яблоки сделали беспроводную зарядку, которая существует много лет, убрали кнопку с лицевой панели как у всех дроидов, скопировали под чистую идею essential phone, а еще камеру развернули) Заказали успешнейший амолед у самсунг. Вставили единственную иновацию – продвинутый сканер лица, и тот залагал прямо на презентации и показал как он “отлично” работает… И какашка, как же я мог забыть про эмоджи какашку…
Камеру так и не осилили сделать без выступа …
экран блокировки как у S8 орнул слегка

та кому нужны эти эмодзи, вот если бы они сделали прорыв в жизни от батареи , камере, зарядке , и в том что реально нужно людям , а не взяли все самое лучшее с рынка , уже сделанное до них (даже ,если они доводят это до совершенства, как всегда наврав ,что это их заслуги ) , то это реально был бы прорыв .