Здається, багато хто втомився від інформаційного шуму: нескінченних новин, повідомлень, сповіщень тощо. Бо як ще пояснити популярність телефону Light Phone, який може тільки дзвонити?

Ми вже писали про цей апарат минулого року.

І ось не минуло й року, як на майданчику Indiegogo розробники презентували другу модель. Ми навіть не здивувалися, що за лічені дні вони зібрали суму, втричі більшу від заявленої.

Обмін повідомлення на LightPhone 2

Описуючи перший Light Phone, ми припустили, що навряд чи хтось буде витрачати гроші на нову модель, бо в ній нема чого вдосконалювати. Як же ми помилялися! Нагадаємо, що за допомогою Light Phone можна було лише дзвонити та підсвічувати собі телефоном, як ліхтариком.

Із другою моделлю можна вже не тільки телефонувати, а й надсилати sms! А ще Light Phone має функцію будильника.

Та поки що це не остаточний перелік можливостей. До випуску, запланованого на квітень 2019 року, в цьому телефоні можуть з’явитися додаток для замовлення таксі, калькулятор, показ погоди на екрані, навігація або керування голосом.

Зовнішньо Light Phone 2 — це тонкий шматок пластику, на якому з’являються символи та цифри. Розміри: 99 мм x 55 мм x 7,5 мм. Працює з 4G. Має монохромний E-Ink дисплей. Ємність акумулятора — 500 мАг. Цього має вистачити на 5 діб роботи.

Для масового запуску другої моделі розробники хотіли зібрати 250 тис. $. Та зараз на їхньому рахунку вже 851 тис. $. Хоча до завершення кампанії ще залишається час.

Поки що за попереднім замовленням Light Phone 2 можна придбати за 250$. Та згодом його вартість зросте до 400$.

До речі, перший Light Phone продавали за 150$. Розробники стверджують, що всього вони реалізували 10 тис. штук.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти