Електронна скринька від Google Inc — Gmail — це чи не найбільш популярна платформа у світі, яка працює з електронною поштою. Такою її роблять легкість реєстрації, інтегрованість з ґаджетами, мінімум часу для розсилки, формування переліків тощо.

Проте більшість користувачів досі не мають навичок організації багатьох процесів у цій скриньці, досі не навчилися вчасно відписуватися від розсилок, не опанували багато інших речей.

Ми підготували для вас дев’ять додатків, які зможуть полегшити організацію ваших процесів користування Gmail, і в такий спосіб збільшити продуктивність продажів.

1. TaskForce

Для кого: Для людей, які воліють працювати над чіткими списками

Функціонування: Інтерфейс Gmail.

Короткий опис: TaskForce дозволяє сформувати електроні листи, визначивши завдання, які можна перевірити за допомогою інтерактивного переліку.

Якщо вас також бісить ідея сортування повідомлень у теках та ярликах, то цей ефективний застосунок допоможе слідкувати за цим.

2. EmailAnalytics

Для кого: Для тих, хто воліє зрозуміти свою та командну продуктивність

Функціонування: Отримання статистики шляхом синхронізації

Короткий опис: Додаток EmailAnalytics дозволяє синхронізувати вашу електрону скриньку Gmail або корпоративну пошту G Suite. Він дозволяє зібрати інформацію про те, скільки електронних листів ви відправляєте та отримуєте за певний період.

Час відгуку (а також середній часовий показник відгуків людей, які відправили вам електронні листи), трафік електронної скриньки по днях, тижнях, місяцях, щогодинну поштову статистику тощо.

Якщо вам бракує дієвого інструменту статистики продуктивності електронної скриньки — вашої або ваших співробітників — цей додаток саме для вас.

3. Boomerang

Для кого: Для тих, хто любить планувати

Функціонування: Нагадування, відтермінування листів

Короткий опис: Boomerang – це саме той додаток, який нагадує вам про важливі відповіді та ті подальші дії, про які ви могли б забути. Ідеально підходить для важливого листування, незалежно від того, з ким саме ви говорите.

Ви можете планувати автоматичне сповіщення про наступні дії від будь-яких електронних листів, на які не відповіли протягом певного періоду, або розсилати електроні листи за розкладом на майбутнє.

4. GmailSnooze

Для кого: Для тих, хто вміє визначати пріоритети

Функціонування: Інтерфейс Gmail

Короткий опис: Розробка команди Streak — GmailSnooze — це цікавий застосунок, який допоможе відтермінувати прочитання окремих повідомлень. Для цього достатньо натиснути «snooze» на обраному електронному листі, і це зупинить показ нових повідомлень на деякий час. А ви зможете зосередитися на важливіших питаннях.

Коли час заданого інтервалу зупинки повідомлень мине, вони повернуться. І ви зможете надалі їх розгрібати.

5. KeyRocket

Для кого: Для тих, хто цінує швидкість

Функціонування: Помічник швидких клавіш

Короткий опис: Якщо ви знаєте, що буде якщо натиснути клавішу «C» — то сідайте, вам 5. Правильна відповідь — нічого! За допомогою KeyRocket в Gmail можна налаштувати безліч власних комбінацій. KeyRocket інформує вас про ці дії коли ви хочете сформувати завдання, і їх можна замінити за допомогою власної команди.

Це суттєво зменшує час вашої роботи з поштою.

6. Inbox Pause

Для кого: Для тих, хто хоче зробити паузу

Функціонування: Кнопка для інтерфейсу Gmail

Короткий опис: Inbox Pause розміщує кнопку “пауза” у вашій поштовій скриньці. У цей час ви не можете отримувати нові листи, поки не відновите процес. Та щойно ви скасуєте призупинення скриньки, всі повідомлення повертаються.

Цей плагін саме для тих, хто не бажає піддаватися спокусі переглянути нові листи, а хоче працювати лише над тими, які вже отримав.

7. Yesware

Для кого: Для тих, хто працює в комерції

Функціонування: Аутрич електронної скриньки

Короткий опис: Інструмент Yesware нагадує, коли отримувач відкриває ваш електронний лист, і в такий спосіб дозволяє впорядкувати власний час. Також містить аналітику, яка дозволяє сформувати правильні висновки.

8. Unroll.me

Для кого: Для тих, хто страждає на перфекціонізм та любить порядок

Функціонування: Автономна робота за вказаними командами

Короткий опис: Unroll.me призначений для тих, кому набридло видаляти листи зі списків та випадкових розсилок. Якщо ви не знаєте, що із цим робити — цей застосунок саме для вас.

Він допоможе зробити все, що треба, за вас. А саме: вилучити непотрібні списки, навести лад у пошті, очистити скриньку від небажаних розсилок.

9. The Email Game

Для кого: Для тих, хто любить бавитися, релаксуючи під час роботи

Функціонування: Інтерактивна гра

Короткий опис: The Email Game перетворює вашу електрону скриньку на справжню гру, де вам необхідно відповідати на листи протягом певного часу.

Це змушує мозок активізуватися для ухвалення швидких рішень. Ви самі визначаєте, чи слід відповідати, чи відкласти дії. За виконання завдань є певні заохочення. Спробуйте!

Активіст за права курців. Нікого не чіпаю. Час від часу публікуюсь в журналі «Фокус».

Коменти

Нікіта Волошенко

До кожного плагіна треба скріншот додати

Ганзя

9. The Email Game – Короткий опис – останнє словосполучення: “на протязі” – калькована форма прийменника “на протяжении”. В укр. мові – “протягом”.

Назар Токар

Дякую, виправили.