Так, трохи дивна новина, бо зараз інтернет-з’єднання є у годинниках, холодильниках, телевізорах, а може, вже й у прасках. Та все ж таки, це правда. Новий Galaxy J2 Pro від Samsung, відрізаний від мережі, існує.

У компанії запевняють, що він стане у пригоді студентам, які не хочуть відволікатися на месенджери, та людям похилого віку, яким різноманітні додатки та функції ні до чого.

Samsung Galaxy J2 Pro

За допомогою Galaxy J2 Pro можна дзвонити, надсилати повідомлення, знимкувати. Але у смартфоні немає можливості під’єднатися до інтернету через G-мережі або Wi-Fi. Втішний приз (більше для студентів) — автономний додаток Diodict 4, який виконує функції словника корейської і англійської мов.

Технічні характеристики. Смартфон має 5-дюймовий дисплей QHD Super AMOLED, чотириядерний процесор 1,4 ГГц, акумулятор на 2600 мАг, 1,5 ГБ оперативної пам’яті та 16 ГБ вбудованої плюс слот microSD. Окрім цього, є дві камери: задня на 8 Мп та фронтальна на 5 Мп.

Хоча достовірної інформації про операційну систему немає, найімовірніше, це буде Android (бо Galaxy), але в якійсь спрощеній версії без пошуку та додатків Google.

Коштуватиме смартфон 185$. При цьому, якщо студенти до червня придбають Galaxy J2 Pro, а після здачі іспитів — ще один смартфон серії Galaxy S або A, то за J2 Pro їм повернуть гроші. Ось така акція.

Смартфон буде доступний у двох кольорах: чорному та золотому.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти