Смартфон, power bank, планшет або ноутбук, фотокамера, кофтинка на вечір — це неповний перелік тих речей, які багато хто носить у своїй торбині щодня. А продукти куди покласти? А якийсь пакунок? Ще одну сумку із собою брати? Десь такі невеселі думки надихнули Дмитра Грядунова разом із командою однодумців на створення рюкзака-трансформера Pleatpack. Ідея настільки сподобалася користувачам, що на Kickstarter цей проект за лічені дні зібрав суму, втричі більшу за необхідну!

«Це перший подібний рюкзак, неймовірно тонкий, який підійде для ваших щоденних потреб.  Він має унікальну розширювану систему, що дозволяє створювати величезну простору торбину, коли вам це потрібно», — йдеться в описі Pleatpack.

Отже, 6-літровий рюкзак за принципом акордеону перетворюється на 20,7-літровий!

Всередині — два великі відділи. Перший — розрахований на 15-дюймовий ноутбук. Другий — власне багажник. Окрім цього, є купа відділів, куди можна покласти телефон, документи, пляшку, окуляри тощо. Також є зовнішній USB-порт.

Наплічник оснащений системою «Антизлодій», тобто Pleatpack не зможуть відкрити, коли він буде у вас за спиною. Окрім цього, він має замок, на кшталт велосипедного. Тканина — водовідштовхувальна.

Наразі рюкзак зібрав 29,7 тис. $, хоча бажана сума збору становила всього лише 8,5 тис. $.

Замовити Pleatpack можна за 89$. Доставку перших екземплярів заплановано на грудень 2018 року.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти