Львівська компанія «Авіація Галичини» за лічені дні зібрала необхідну суму (і навіть більше) на випуск першої партії худі, яке вам буде і замість дощовика, і замість торбинки. В ньому можна ходити в гори, або просто гуляти містом у прохолодну погоду. Коротше, треба брати!

«Фішка» худі, яке назвали лаконічно та просто, — Syla, у його комірці, де міститься дощовик, який дуже легко дістати. Капюшон зручний, теплий і стильний, кажуть творці, молоді дизайнери зі Львова.

«Тепер вам не потрібно обирати між теплою курткою та плащем», — наводять вони ще один аргумент.

Схожі зручності є майже в будь-якому подібному одязі. Але зазвичай він промокає, тож у мокру погоду в ньому холодно

Окрім цього, у походах дощовик може бути за подушку. Також худі має купу кишень — для документів, ключів, телефона, окулярів тощо.

Використані матеріали: бавовна, поліестер та спандекс.

«Уявіть, що ви збираєтеся на відпочинок за межі міста. У вашому наплічнику вже є спальний мішок, ковдра, вино, тож інші речі не вміщаються. Але у вас є Syla. Наше худі замінить плащ та светр. Ви зможете покласти у його кишені портативну колонку та штопор, тобто все, що потрібно городянину, аби відпочити на природі», — зазначається на сторінці кампанії.

Наразі проект зібрав 13 тис. $ замість запланованих 7 тис. $. Замовити худі можна за 89$.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти