Нещодавно аналітична компанія Bloomberg опублікувала звіт, присвячений бездротовій зарядній станції AirPower, яка була анонсована в вересні 2017, але досі не надійшла в продаж.

У межах цього звіту в Bloomberg заявили, що Apple розглядала можливість забрати роз’єм для зарядки ще в IPhoneX, але через складність у розробці AirPower цю ідею відклали. До того ж, бездротова зарядка працює набагато повільніше і додала б до цінника на і так дорогий IPhoneX ще кілька сотень доларів.

Але тепер, коли всі проблеми з випуском такої зарядки вирішено, Apple готова піти на цей ризикований крок і прибрати всі фізичні кнопки й роз’єм для зарядки так само, як вона це колись зробила із 3,5-мм роз’ємом для навушників, випустивши бездротові навушники AirPods.

Також у Bloomberg повідомили, що вищезгадана бездротова зарядка з’явиться вже у вересні цього року, через рік після офіційного анонсу.

Вереснева презентація від Apple вже оповита чутками та обіцяє бути цікавою і насиченою, фанати очікують презентації нових MacBook, AirPods, IPad, AirPower та, звісно ж, нового IPhone.

А тенденція бездротових технологій лише набирає обертів, тому нам із вами залишається тільки обирати, чи готові ми до такого майбутнього?

Пишу про космос, мистецтво і технології так, щоб це було варто читати. Ведучий та сценарист Tokar.Review.

Коменти