Ще один український стартап вдало завершив кампанію на Kickstarter’і, зібравши 37,8 тис. $ замість 25 тис. $. ToysLab презентував користувачам дитячий конструктор WUMBA. «5 тварин, магія магнітів, кілька блоків, які можна комбінувати як завгодно, і все це абсолютно безпечно», — так описують своє творіння власники компанії.

Крокодил, слон, жираф, лев та зебра — що об’єднує цих тварин, окрім того, що вони з африканського континенту? Їхні іграшкові копії створив український стартап ToysLab. Кожна тваринка складається з трьох блоків. Завдяки цьому дитина має безліч варіантів, як їх поєднати. Наприклад, слон може їсти травичку чи обливати себе водою. Зачекайте, а може це й не слон, а слонокрокозебра? Так, конструктор дозволяє комбінувати блоки як малеча собі забажає, що добре розвиває фантазію.

Забавку рекомендовано дітям від двох років.

Елементи конструктора екологічно безпечні. Вони зроблені з карпатського бука. Зовні — фарба та лак на водній основі. Завдяки лакуванню блоки не втрачають яскравого кольору. Усередині — неодимові магніти, які не містять свинця. Їх можна назвати вічними, бо за 100 років вони втратять лише 1% своєї сили.

Фарба імпортна, але купують її в Україні. Магніти — з Китаю. Зібрані кошта планують витратити на сировину, виробництво, доставку замовникам та інші операційні витрати.

Конструктор WUMBA збирають у місті Вишневому, що під Києвом.

Набір коштує 75$. Восени його можна буде придбати і в Україні.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти