Компанія Xiaomi продовжує дивувати нас своїми технологічними вигадками Вже були «розумний» замок, який можна відчинити за допомогою відбитка пальця, та дитячий комп’ютер, який може розказувати казки. На черзі — «розумний» смітник, який самостійно визначає, наскільки він заповнений. Та це не єдине його вміння.

По-перше, таке відро для сміття приховує неприємний запах, тому його можна поставити не лише на кухні, а і в будь-якій іншій кімнаті. Навіть у спальні. До того ж, зовні смітник схожий на модний hi-tech стілець. Якщо не сказати гостям, що всередині цього білого красунчика яєчна шкарлупа, підгузки та інші не менш «приємні» речі, ніхто про це й не здогадається, запевняють розробники. Це друга перевага.

По-третє, коли наближаєшся до смітника, він самостійно відчиняється. Тобто він має датчик руху, який спрацьовує на відстані 35 см. Захисний механізм від дітей передбачено. Окрім цього, є світлодіодне підсвічування. Можна обрати один із трьох режимів на свій смак.

Ще одна перевага — пристрій «власноруч» запечатує пакет зі сміттям та встановлює на його місце новий.

Місткість смітника — 15,5 л. Розміри — 33 х 28 х 43 см. Вага — 3,5 кг. Потужність батареї — 2 000 мАг. Одного заряду вистачить на 35 днів роботи. У комплекті є спеціальні пакети, що не рвуться.

Придбати «розумне» відро для сміття можна за 80$.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти