Новина якраз по погоді — компанія Runmi Technology, заснована Xiaomi, створила куртку під брендом 90 Minutes, яка може регулювати тепло! Розробники запевняють, що з таким верхнім одягом можна буде забути про одяг нижній, та більше ніколи не вдягати під светр світшот, під світшот — футболку, а під футболку — майку.

У смарт-куртці використано технологію Heatex, завдяки якій тепло рівномірно розподіляється по всьому тілу. Водночас особлива увага приділяється шиї та талії. Мінімальна температура — 20ºС, максимальна — 50ºС. На тепловому піку система автоматично вимикається. Окрім цього, є система безпеки, яка спрацьовує у разі короткого замикання. Якщо користувач зніме верхній одяг, заряджання припиниться.

Куртка зроблена з поліефірного волокна та поліестеру, тому вона стійка до помірного дощу та снігу. Наповнення на 90% складається з гусячого пуху. Колір — чорний. Розміри — S-XXL.

Живлення куртки відбувається через Powerbank, для якого є спеціальна кишеня. Батареї на 10,000 мАг вистачить на 8 годин роботи. Датчик заряду розташовано під правою кишенею.

Треба зауважити, що Runmi Technology створює свої продукти на основі колективного фінансування на краудфандинговому майданчику Xiaomi. Диво-куртка не стала винятком. Запропонована ідея дуже сподобалася користувачам, тому замість 10 тис. єн (1,4 тис. $), творцям перерахували 3,9 млн єн (576 тис. $).

Коштує куртка 79$. Поставки стартують 15 жовтня.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти