У Fortnite грають майже 80 млн гравців. А завдяки платформі Twich будь-хто має змогу влаштувати публічну трансляцію ігрового процесу. Все заради визнання, слави і грошей.

Одним із таких був популярний австралійський стрімер під ніком MrDeadMoth, котрий днями у прямому ефірі зажив світової слави своїм професіоналізмом та влучними хедшотами.

Під гарячу руку гравця потрапили не лише ігрові суперники, але і його вагітна дружина.

Під час гри дружина кілька разів просила геймера вимкнути комп’ютер і піти вечеряти, на що той відповідав, що скоро закінчить. Відповідь жінку не задовольнила, й та почала жбурляти в чоловіка різними предметами, від чого той оскаженів.

На відео видно, як геймер піднявся з крісла і кудись відійшов. Далі пролунав плач дружини і крики: «Тільки не по обличчю!»

Коли ж чоловік повернувся до ігрового столу, жінка знову почала жбурляти в нього тим, що під руку трапиться, та проклинати, після чого він знову відійшов та у грубій фізичній формі нагадав дружині, хто сплачує рахунки. Тільки цього разу плакала не лише жінка, але й малі діти — трирічна та півторарічна доньки.

Обурені такою поведінкою глядачі трансляції повідомили про інцидент у поліцію і геймера затримали. Наразі його випустили під заставу, але це не означає, що він уникне покарання. Жінка відбулася легким переляком, її здоров’ю нічого не загрожує.

Після інциденту акаунт MrDeadMoth видалили із сервісу Twich.

Людина кількох слів і заплутаних дій. Альтруїст, мікроблогер, нонконформіст. Автор телеграм-каналу «Груз 250».

Коменти