Усі ми смартфонозалежні, й не треба казати: «Ні, я не такий!». Ваші уста говорять одне, а пальці роблять інше — щохвилини свайпають, лайкають та гортають. І добровільно відмовитися від цього ми не можемо. А якщо за гроші? Ось компанія Vitaminwater віддасть 100 тис. $ тому, хто протримається без смартфона цілий рік!

Аби стати учасником цього конкурсу під назвою «Scroll Free For Year» треба надіслати заявку через Twitter або Instagram, вказавши хештеги #nophoneforayear та #contest. Окрім цього, у пості треба зазначити, чому ви хочете відпочити від смартфона і що ви будете робити у вільний час.

Претендент на 100 тис. $ буде один. Його обиратиме журі за кількістю балів, нарахованих за заявку. Її оцінюватимуть за креативністю (30%), відповідністю бренду (30%), гумором (30%) та якістю (10%).

Заявку треба подати до 8 січня 2019 року. Переможця оголосять 22 січня. Він підпише договір, в якому відмовиться від смартфона на рік. А для зв’язку отримає «стильний телефон у дусі 1996 року», а також відповідний тарифний план. Користуватися ноутом або комп’ютером не заборонено.

Ба більше, якщо учасник протримається лише 6 місяців, отримає 10 тис. $.

Як гравця перевірятимуть на дотримання правил, невідомо. Деякі ЗМІ кажуть про детектор брехні, який застосовуватимуть до учасника будь-якої миті.

І наостанок — претендувати на 100 тис. $ можуть тільки повнолітні громадяни США.

Vitaminwater — це дочірня компанія CocaCola, що випускає безалкогольні вітамінізовані напої.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти

Bodicksik

Коли погані оцінки приніс з школи то забрали телефон, а якщо ще й $100000 то це моя мрія.