Незабаром готувати з розумом нам допомагатиме «розумна» духовка від Whirlpool. Вона використовує доповнену реальність, щоб показати, як саме треба покласти вашу курку або піцу для приготування, який вона повинна мати вигляд. Та це не єдині переваги. Хоча й без мінусів теж не обійшлося.

На дверцятах духовки Connected Hub встановлено 27-дюймовий прозорий LCD-дисплей, який показує рецепти. Після того, як користувач обере потрібний, на екрані з’явиться перелік інгредієнтів та місце, де треба розмістити продукти. За словами журналіста The Verge, під час демонстрації програма запропонувала покласти лосося на верхню решітку, а спаржу — на нижню, щоб обидві страви були готові водночас. А за допомогою AR можна побачити, як має виглядати правильно приготована їжа.

Вбудована камера дозволяє вам перевіряти страву, наблизивши зображення. Це доволі зручно, бо так ви можете побачити, яка там скоринка — золотиста чи вже чорна — не відкриваючи духовки.

На думку автора The Verge, слабке місце пристрою — прозорий екран. На ньому лосось виглядав сірим, що важко зарахувати до плюсів цієї концепції. Ба більше, оскільки дисплей прозорий, він не може бути яскравішим.

Позаяк це швидше концепт, ніж прототип, компанія не назвала ані ціни, ані дати випуску духовки.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти