Увечері 20 лютого Samsung провела презентацію Galaxy Unpacked 2019, де представила аж чотири смартфони та кілька інших гаджетів. І ми вже готові розказати вам найцікавіше про новинки мобільної індустрії по-корейськи.

Galaxy Fold

На презентації одразу продемонстрували найдорожчий, найбільш іміджевий та один із найдивніших гаджетів — складний телефон Galaxy Fold:

У нього 2 екрани: один 4,6-дюймовий зовні та 7,3-дюймовий — всередині. Про камери, процесор, об’єми пам’яті взагалі не розповідали. Зате оголосили ціну 2 тисячі доларів.

У вас є бажання придбати таку новинку? Якщо ні не біда. Samsung має ще три варіанти, як забрати у вас гроші.

Samsung Galaxy S10 (S10+, S10e)

Про ці три смартфони ми розкажемо разом, бо вони мало чим відрізняються і мають однаковий форм-фактор: керамічний монолітний корпус з О-вирізом під фронтальну камеру (S10+ має подвійну селфі-камеру).

Зліва направо: S10 Plus, S10, S10e.

Безпека

За безпеку і зберігання даних користувача відповідає ультразвуковий сканер під екраном. На презентації йому не приділили жодної уваги, що може означати хіба його повільнішу роботу в порівнянні з конкурентами.

Камери

Робити круті знімки для особистого архіву та інстаграму (з яким у Samsung тепер офіційне співробітництво) вам допоможе потрійна основна камера (в S10e це лише два модулі). До цього списку входять: основна камера, теле- та широкоформатний (123 градуси) модулі.

Камери дозволяють робити звичайні знімки, фото з оптичним приближенням без втрати якості та широкоформатні фото і панорами.

Екран

Оскільки Samsung це світовий лідер з виробництва дисплеїв, то своїм флагманам компанія подарувала екран фантастичного рівня. Екрани підтримують HDR10+ із максимальною яскравістю у 800 ніт та співвідношенням сторін 19:9.

У S10e дисплей плоский, з діагоналлю 5,8 дюйма, а у старших моделей з вигнутими бічними гранями. У S10 діагональ 6,1 дюйма, а у Plus-версії — 6,4 дюйма.

Батарея

У телефонах встановлені батареї на 3400 мАг та 4100 мАг у молодшої та старших версіях відповідно. Смартфони підтримують швидку бездротову зарядку та зворотну зарядку. Це означає, що вони можуть підзарядити інший девайс бездротовим способом: від смартфона до навушників.

Загалом, як і всі інші вдень працює, а вночі заряджається.

Ціни

Молодшу версію можна купити від 750$, за середню — 899$, а за топовий S10+ доведеться віддати від 1000$.

Пишу про космос, мистецтво і технології так, щоб це було варто читати. Ведучий та сценарист Tokar.Review.

Коменти