Все у смартфонах добре, окрім одного — батареї. Зазвичай заряду вистачає на день роботи, і це дратує. Проміжне розв’язання проблеми — зовнішні акумулятори (УМБ), але вони потребують додаткового місця. Плюс їх треба заряджати ще довше, аніж власне телефон. Саме тому французькі інженери створили Energizer Power Max P18K Pop, де «18» — це потужність акумулятора у 18 мАг! Цього вистачить на тиждень роботи у звичайному режимі.

Презентація пристрою відбулася в межах виставки Mobile World Congress у Барселоні.

Цікаво, що Energizer завтовшки також 18 мм. Це 3,5 «айфони», якщо їх скласти стосом.

З іншого боку, смартфон може працювати тиждень без підзарядки, або програвати відео нон-стоп протягом 48 год., запевняють у компанії Avenir Telecom, де й створили цей апарат.

Повністю батарею можна зарядити за 8 год. Функція швидкого заряджання присутня.

Power Max P18K Pop має 6,2-дюймовий екран Full HD роздільною здатністю 1080×2340 пікселів, процесор MediaTek Helio P70, 6 ГБ оперативної пам’яті, 128 ГБ сховища. Все це працює на Android 9.

Передня камера — потрійна з трьома сенсорами на 12 Мп, 5 Мп та 2 Мп. Подвійна камера для «селфі» на 16 Mп та 2 Mп розміщена у висувному модулі.

У продажу Energizer Power Max P18K Pop з’явиться влітку 2019 року, і на той момент він матиме найпотужнішу батарею у світі.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти

Євген

Мій телефон + банка, менші ніж ця цеглина..