Apple анонсував запуск сервісу Apple News Plus. Це оновлена версія новинного агрегатора Apple News, що надає доступ до платних видань в єдиному додатку за 9.99 $ за місяць.

У сервісі користувачі отримають доступ до 300+ платних видань, серед яких: The New Yorker, The Atlantic, National Geographic, Esquire, Vogue, Men’s Health тощо. Читачі зможуть легко фільтрувати контент. Стрічка новин видаватиме в хронологічному порядку матеріали тих видань, котрі користувач відібрав для себе. Також тут є рекомендації новин за темами дня.

В Apple відзначили, що окрема передплата на всі видання зі списку додатку обійшлася б читачу у 8 тис. $ на рік.

Також у компанії подбали про приватність. Рекламодавці не матимуть доступу до даних користувачів та їхніх вподобань. Саме через це з Apple відмовилися співпрацювати такі гіганти, як The Washington Post і The New York Times.

Сервіс вже доступний у Канаді та США, а восени планується запуск у Британії та Австралії. Згодом його збираються запустити по всій Європі. Перший місяць користування буде безкоштовним, а всі наступні по 9.99 $. А завдяки функції сімейної передплати можна буде добряче зекономити.

Людина кількох слів і заплутаних дій. Альтруїст, мікроблогер, нонконформіст. Автор телеграм-каналу «Груз 250».

Коменти