Дедалі більше українців замислюються над тим, щоб купити автомобіль у США. Але чи варто це робити? Чи реально отримати гідне авто за адекватні гроші? Чи є в цій процедурі підводні камені, і чого варто остерігатися?

Нумо розберімося — чи варто купувати авто зі США.

Чому варто купити авто зі США

Ось основні моменти «за» купівлю авто з Америки:

  1. Великий вибір. Багато американців віддають перевагу новим авто, а їздять вони на них до закінчення гарантії, після чого автомобіль продається. Окрема категорія товарів — машини після аварії. Замість ремонту власнику простіше передати розбиту машину страховій компанії, щоб та продала її на аукціоні.
  2. Пропозиція перевищує попит. Саме боротьба за клієнта й відкрила можливість купувати американські автомобілі представникам інших країн, зокрема й українцям. Власником авто зі США може стати кожен, а зробити це нескладно.
  3. Приваблива ціна. Навіть з урахуванням всіх витрат — вартості самого авто, митних зборів, оплати доставлення — автомобіль зі США обійдеться дешевше, ніж його аналог в Україні. Різниця відчутна — на 30-50%.
  4. У авто зі США немає «темного» минулого. Купуючи американське авто, покупець бачить 100% офіційної історії: кількість власників, рік випуску, чи були ДТП тощо. Ба більше, в США на законодавчому рівні заборонено відмотування пробігу. Цифра на одометрі — реальна.
  5. Невибагливість щодо палива. Попри технічний прогрес, більшість американців заправляють автомобілі бензином А-92. А це означає, що їхні авто без проблем «переварюють» і українське паливо.
  6. Багата комплектація. Американці люблять комфорт. Тож їхні автомобілі здебільшого краще оснащені, ніж європейські. Переважна частина машин має систему клімат-контролю, автоматичну коробку передач та інші пристосування, що роблять водіння максимально комфортним.
  7. Оригінальний дизайн. Багато моделей, зокрема японського і європейського виробництва, що випускаються спеціально для американського ринку, мають якусь родзинку дизайну. Купуючи автомобіль зі США, ви маєте всі шанси отримати унікальне у своєму роді авто, аналога якому немає на вітчизняних дорогах.

Як бачите, аргументів на користь купівлі автомобіля зі США більш ніж достатньо. Але не все так просто.

Чому не варто купувати авто зі США

Машини з пробігом на продажу в США

Попри згадані вище переваги, є й неприємні моменти, щоб відмовитися від покупки «американця». Один із них — довге доставляння, що може тривати не один місяць. Як розумієте, про оперативність в цьому випадку вже не йдеться.

До того ж, заплатити за машину потрібно відразу після того як ваша ставка виграла торги на аукціоні.

Це означає, що вам доведеться розлучитися з кругленькою сумою і чекати на доставлення з-за океану.

Єдиний спосіб убезпечитися — вибрати надійну компанію-посередника, яка в Україні контролюватиме весь процес і мінімізує ризики.

Ще один момент — необхідність оформлення страховки, яка б покрила ризики в процесі транспортування. Але чи купувати страховку чи економити й ризикувати, кожен вирішує самостійно.

Чи істотні ці недоліки — вирішувати кожному з нас. Якщо ви все ж захочете купити машину зі США, без компетентної допомоги компанії-посередника обійтися складно.

Тож ви можете звернутися до Taurus Group. Компанія знає всі тонкощі процедури покупки й доставлення машин з Америки й зможе надати допомогу кожному.

Коменти