Можливо, ви здивуєтесь, але «розумна» пляшка, що фіксує кількість випитої води, — вже не новина. У цьому сегменті є такі пристрої, як H2OPal, Sippo, Hidrate Thermos Smart Lid тощо. Конкурентам треба презентувати щось дійсно революційне і, здається, розробникам пляшки-термоса Hydrade це вдалося. Наприклад, їхній девайс живиться від сонця!

Це означає, що пристрій не має жодних отворів для заряджання, а тому повністю водонепроникний. Поповнити батарею можна за 20 год. Для цього пляшку слід залишити під сонячним промінням. Заряду вистачить на 20 днів роботи.

Ще один плюс — завдяки датчикам пляшка «розуміє», чи ви справді п’єте, чи просто виливаєте воду.  

Так ви отримуєте неабияку точність при дотриманні певного режиму.

Зв’язок зі смартфоном відбувається через Bluetooth. Також пляшку можна під’єднати до Apple Watch або навіть FitBit.

Власне пляшка місткістю 700 мл зроблена з нержавіючої сталі. Вона може зберігати воду прохолодною до 22 год, а гарячою — до 13 год.

Розробники презентували Hydrade на Kickstarter’і, де вона зібрала вдвічі більшу суму, ніж було потрібно — 97 тис. $ замість 50 тис. $.  

На платформі пляшку можна замовити за 35 $. В роздріб вона коштуватиме 75 $. Перша партія запланована на листопад 2019 року.

Що цікаво, окрім технологічних переваг, Hydrade має ще один козир — це соціальна місія компанії-розробника. Конструктори обіцяють, що кожен літр води, який вип’є користувач із «розумної» пляшки, автоматично отримає людина з країни, що розвивається.

Загалом програма охопить 27 країн світу, де є потреба у якісній питній воді. 

 

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти