Uber освоїла поїздки по земній поверхні. Тож компанія вирішила взяти нову висоту, а, точніше, глибину. Глибину Великого бар’єрного рифу (Австралія)! Таке занурення можливе в межах нового сервісу ScUber, започаткованого разом із компанією Tourism Queensland.

Відчути себе Жаком-Івом Кусто можна завдяки звичайному додатку Uber.  

Спочатку вас заберуть машиною. Потім гелікоптером доправлять на острів Херон (для тих, хто замовляє послугу з Гладстона) або на понтон Quicksilver Cruises, що біля рифу Агінкур (для замовників із Кернса, Порт-Дугласа та Палм-Коува).

Звідти вже на човні ви вирушите на самісіньке дно розглядати морську флору та фауну. Занурення триватиме годину. По завершенню вас доставлять у точку А.

Коштує пригода 3 тис. $ на двох.

Наприкінці 2018 року наші дослідження виявили, що користувачів дуже цікавить Великий бар’єрний риф і вони дуже хотіли б дослідити його на підводному човні. ScUber втілює це бажання в життя.

Лінн Коддінгтон — виконавчий директор Tourism Queensland

Щоб відсвяткувати початок роботи сервісу, організатори влаштували розіграш двох безкоштовних квитків. Учасниками конкурсу можуть стати громадяни США, Канади, Великобританії, Франції, Нової Зеландії та Австралії.

Закінчив журфак у славному місті Запоріжжя. Сім років працював за фахом у місцевих газетах. 2013 року переїхав до не менш славетного міста Лева. Але це була не єдина зміна у житті – з того часу Інтернет став мені і за редакцію, і за газетні шпальти

Коменти