Соціальні мережі, як-от YouTube, стоять нині десь на межі між зручністю та витрачанням на них всього часу. Щодня ми марнуємо безліч годин, дивлячись в смартфони: гортаємо стрічку фейса, читаємо новини, дивимося YouTube. Може, настав час дати голові відпочинок від онлайн-активності й повернутись до реального життя тимчасово… або назавжди?

Щоб розправитися з основним джерелом витрачання часу, можна тимчасово приховати свій акаунт, або (для відчайдухів) — взагалі видалити його.

Варто пам’ятати, що після видалення підписники не зможуть переглядати ваші відео, а всі публікації, коментарі та відповіді на каналі буде назавжди видалено.

Як тимчасово приховати свій YouTube-канал

Тимчасово пожити з YouTube в різних кімнатах — легкий та  безболісний крок, і все можна повернути, як було, без довгих розмов та зізнань. Якщо ви приховаєте свій обліковий запис YouTube, ім’я вашого каналу, відео, лайки, підписки та підписники стануть приватними, але всі ваші коментарі та відповіді будуть остаточно видалені.

Ось усе, що треба знати про тимчасове блокування свого облікового запису YouTube:

  1. На компʼютері увійдіть на YouTube в канал, який ви хочете приховати.
  2. Перейдіть до розширених налаштувань облікового запису.
  3. Внизу сторінки виберіть Видалити канал — але не панікуйте! Ви перейдете на сторінку, де можете або видалити, або приховати його.
  4. На цьому етапі вас можуть попросити ввести пароль.
  5. Далі, залежно від того, що ви хочете зробити, виберіть Я хочу приховати свій канал або Я хочу приховати свій вміст.
  6. Оберіть у формі, що саме буде приховано на вашому каналі.
  7. Потім нарешті виберіть Сховати мій канал. От і все.

Як знову ввімкнути свій профіль на YouTube

Шкодуєте про те, що тільки-но зробили? Не хвилюйтесь. Якщо ви хочете зробити ваші відео знову видимими, або якщо хочете завантажувати, коментувати чи користуватися списками відтворення, ви можете просто повторно ввімкнути канал у будь-який час.

Усе, що вам потрібно зробити, це:

  1. Зайти на YouTube.
  2. Перейти до створення каналу та заповнити форму, щоб відновити канал YouTube. Але переконайтесь, що ви не вибрали пункт: створити бізнес-акаунт чи вибрати інше ім’я, натисніть тут, оскільки це створить новий канал замість відновлення прихованого каналу.
  3. Після повторного ввімкнення каналу ви зможете завантажувати відео та списки відтворення будуть знову видимими у менеджері відео.

Як назавжди видалити свій обліковий запис YouTube

Майте на увазі – закриття вашого облікового запису YouTube назавжди видалить завантажені відео, коментарі, повідомлення, списки відтворення та історію переглядів.

Але якщо цей час настав, ось як назавжди видалити свій обліковий запис YouTube:

  1. За допомогою ноутбука чи комп’ютера увійдіть у свій обліковий запис YouTube.
  2. Перейдіть до розширених налаштувань акаунту.
  3. Внизу сторінки виберіть Видалити канал та введіть повторно свої дані для входу.
  4. Виберіть Я хочу назавжди видалити вміст.
  5. Оберіть чекбокси, щоб підтвердити, що хочете видалити свій канал.
  6. Нарешті, виберіть Видалити мій канал, і ви назавжди знищите свій акаунт.

Якщо ви хочете дізнатися, як видалити або деактивувати свій акаунт у Facebook, Instagram або Twitter, підписуйтесь, і читайте нас.

Засновник і керівник видання Tokar.ua. Програміст, адміністратор української Вікіпедії.

Підтримайте Токар
50 грн.

10% середньостатистичної статті,
або ж пів дня роботи нашого сервера

Підтримати
Ось вона, нагода стати причетним до розвитку незалежних медіа!
Коменти