Під час розслідування пожежі нідерландські правоохоронці розшукували свідків через sms. Але замість повідомлення про надання інформації випадково розіслали sms із посиланням на … порно.  Інцидент стався у провінції Оверейсел на сході Нідерландів.

Замість відео для дорослих у sms мало бути посилання на офіційний сайт поліції, але, за словами правоохоронців, кілька елементів із посилання у дивний спосіб випали і привели одержувачів повідомлення до контенту для дорослих. 

Виявивши помилку, полісмени відразу надіслали всім 1900 потенційним свідкам наступну sms із вибаченням та правильним посиланням. А порно-відео, на яке вело перше повідомлення, було оперативно видалене з мережі. Та все одно встигло назбирати 66 переглядів. І хоча на YouTube діють обмеження щодо такого контенту, їх навчилися обходити. Якщо не хочете стати жертвою такого контенту – можете тимчасово закрити свій профіль на сервісі, або врахуйте поради фахівців щодо користування соцмережами.

Та, попри курйоз, винуватця підпалу вже затримали. Ним виявився 16-річний брат чоловіка, який загинув під час інциденту.

Людина кількох слів і заплутаних дій. Альтруїст, мікроблогер, нонконформіст. Автор телеграм-каналу «Груз 250».

Коменти