Microsoft стверджує, що активно працює над усуненням проблем в останніх версіях Surface.

Що сталося?

Проблеми із центральним процесором зустрічаються у версіях Surface Book 2 і Surface Pro 6. Частота процесора знижується до 400 МГц й досі точно не зрозуміло, чим це спричинено. Швидко виявити проблему допомогли численні скарги користувачів на Reddit, а також на форумах підтримки Microsoft.
Недоліки виявили й у роботі мережі Wi-Fi. Остання версія драйвера Marvel Wi-Fi не дозволяє пристроям підключатися до деяких бездротових 5-гігагерцових мереж.

Surface Book 2

Чи є розв’язання?

Представники Microsoft заявляють, що їм відомо про проблему сповільнення процесорів після встановлення останніх оновлень і вони працюють над її розв’язанням. Планують це зробити за допомогою оновлення прошивки.

Як пише TechRepublick, сповільнення процесорів, можливо, спричинене помилкою в коді нового драйвера. Тож центральний процесор має знижений поріг температур і не може розігнатися на повну потужність. На думку видання, це й спричиняє сповільнення ґаджетів.

Якщо «перегрів процесора» досі є головним болем програмістів Microsoft, то проблеми із Wi-Fi ви можете усунути самотужки. Щоб мати змогу підключатися до 5-гігагерцового Wi-Fi, потрібно повернути попередню версію драйвера у диспетчері пристроїв.

 

Коменти