Цілком ймовірно, що невдовзі блогери дадуть спокій бьюті-боксам і перейдуть на наступний рівень — скриньки для тих, хто хоче стати мамою. Молодий, проте успішний стартап під назвою Natalist уже став фаворитом серед інвесторів. Їхній продукт — коробка з корисними предметами та пігулками першої необхідності для жінок, які намагаються завагітніти.

Як з’явилася ідея?

Коли 35-річна мешканка Кремнієвої долини Хале Текко перестала чекати на лелеку і вирішила зачати дитину, вона одразу побачила всі проблеми, пов’язані з цим делікатним процесом. Які предмети їй справді були потрібні? Які були підробкою чи плацебо, а які направду рекомендували лікарі? І чому все було розкидано по різних аптеках чи інтернет-магазинах?

завагітніти

Вміст однієї з коробок

Хале Teккo не барилася і нашвидкуруч зібрала команду мам — переважно лікарів та вчених — які поділяли її пристрасть до інновацій у народженні дитини в поєднанні із доказовою медициною. Починаючи з цього тижня, компанія Natalist буде доставляти коробки-набори (та окремо підібрані товари) до дверей своїх клієнтів.

Текко і команда рішуче озброюють своїх перших клієнток, які планують завагітніти.

Замість жахливих блукань аптеками — усе, що вам потрібно, лежатиме в одній коробці.

Що в коробці?

Щомісячний «Вагітничок» (90 доларів за разову покупку, або 81 долар щомісяця) змінюється залежно від місяця вагітности. Наприклад, перший місяць включає ілюстрований посібник з основами репродукції людини та практичними порадами. Крім того, покупці можуть придбати цілу низку товарів, від тестів на овуляцію до пренатальних вітамінів, більшість з яких лікарі рекомендують до зачаття. Вартість нарівні з аптечними цінами, а то й дешевше.

Лишень кілька пігулок, замість тисячі БАДів

Лишень кілька пігулок, замість тисячі БАДів

Хоча Natalist і не виробляють нічого нового, зате вони вміло адаптовують усі медичні засоби до сучасних жіночих потреб. Тест на вагітність гладкий, компактний,
екологічно чистий і витриманий у теплих кольорах.

Якщо ви звернете увагу на класичні тести на вагітність чи овуляцію, вам не захочеться, аби вони лежали на вашому ліжку або у вашій ванній кімнаті біля інших косметичних засобів. Ми прийшли це виправити.

Хале Текко

На сайті Natalist представлені матеріали про зачаття та вагітність як з
медичної, так і з життєвої точки зору.
Продукти Natalist натхненні красою та підкріплені наукою, аби зробити вагітність кожної жінки якомога комфортнішою. Ми знаємо, ми були там

— надихає слоган Natalist.

Утім, якщо ви не американська матуся, зверніть увагу на пост Уляни Супрун, яка теж розписала всі кроки планування вагітности.

Коменти