Торік компанія випустила OnePlus 6T, який називали «вбивцею флагманів». Цьогорічній моделі OnePlus 7T також пророкують успішні продажі, про що пише TheVerge. Тож що в ньому такого особливого?

Програмне забезпечення

OnePlus 7T працює на Android 10 в оболонці OxygenOS, яка відома своєю швидкістю. Тож смартфон є одним із перших, які виходять із новітнім програмним забезпеченням від Google. На OnePlus буде доступна темна тема, особливість якої в тому, що вона не може змінюватись автоматично зі сходом та заходом сонця.

Ще однією особливістю ПЗ є режим хроматичного читання. Він приглушає яскравість кольорів, однак не робить екран повністю монохромним.

OnePlus 7T

Режим хроматичного читання

Апаратне забезпечення

2019-й можна сміливо називати роком трьох камер, бо на свої смартфони їх не ставив хіба лінивий. OnePlus не став винятком і забезпечив смартфон 48-мегапіксельною основною камерою, ультраширокою камерою та телефото. Це, звісно, не найкраща камера на ринку, але у середньому ціновому сегменті важко просити більшу.

Особливістю камери є супер макрорежим, який дозволяє робити якісні фото з відстані у 2,5 сантиметри

Екран

Особливої уваги заслуговує екран. По-перше, його частота оновлення більша ніж у багатьох флагманів – аж 90 Гц. Для порівняння Samsung Galaxy Note 10+ та Apple Iphone 11  Pro Max мають частоту «лише» 60 Гц. Екран смартфону підморгує тобі 90 разів за секунду, що робить його надзвичайно зручним для ігор, скролінгу та робить процес користування плавнішим.
Також OnePlus подумала про людей, які часто користуються смартфоном на вулиці, створивши покращений денний режим. У цьому режимі екран телефона може видавати яскравість у 1000 ніт. Для порівняння Iphone 11 має яскравість у 652 ніт.

Процесор

Всередині OnePlus 7T стоїть Qualcomm Snapdragon 855, що нині є одним з найпотужніших процесорів. У сукупності з особливостями оболонки, можна сказати, що цей смартфон є сьогодні одним з найшвидших. Під кришкою OnePlus також можна знайти 8 ГБ оперативної пам’яті та сховище на 128 ГБ. А от в Індії та КНР будуть доступні моделі із 256-гігабайтовим сховищем.

Мінуси OnePlus? Вони є

OnePlus 7T – це середній ціновий сегмент. Тому, звичайно, недолік там не один.

По-перше, батарея 3 800 мА год, яка мало пристосована до високої частоти оновлення екрану. Розробники намагалися роз’яснити це питання за допомогою покращеного зарядного пристрою. За словами представників OnePlus,  від нуля до ста відсотків смартфон заряджається лише за годину. До речі, OnePlus 7T не підтримує безпровідну зарядку.

По-друге, в жертву ціні було принесено захист від пилу та вологи.

І насамкінець – OnePlus не підтримуватиме SD карти. Чи цього достатньо, щоб смартфон став популярним серед користувачів? Скоро побачимо.

Коштувати це диво буде 599 доларів США.
Можна підсумувати, що цей смартфон підходить для тих, хто хоче високої продуктивності від свого ґаджета і при цьому готовий «жертвувати» посередніми камерою та батареєю. Зізнавайтесь, почитали б Tokar.ua на такому?

Коменти

Інтернет-цькувальник

Можна завантажити браузер самсунг,ві виробника,і буде темна тема на всіх сайтах куди б не зайшов!!

Назар Токар

Романе, ми оновлюємо верстку, тому це кешовані стилі. Спробуйте будь ласка очистити кеш браузера.

Роман

Питання, що не стосується цього посту. Лише в мене злався зовнішній вигляд сайту, чи то у всіх? У мене зображення одних тем налазять на інші, чи розтягуються на більшу площу на екрані, ніж віконце самої статті, деякі віконця взагалі без зображення .

Stepan

Таке враження що статтю писала людина яка навіть не ознайомилась з матеріалом.