В одній із в’язниць Норвегії переконані, що ні. Філософія цього закладу полягає у тому, що зовнішній вигляд в’язниці не мусить бути карою. Вирок — це обмеження волі, а щоденне життя не має бути вироком.

Тут є тренажерний зал, місця загального користування та окремі спальні. Тут навіть немає колючого дроту, зате багато рослин та творів сучасного мистецтва, а з вікон камер відкривається чудовий краєвид.

Як архітекторам вдалося мінімізувати конфлікти між в’язнями за допомогою зміни звичного планування будівель?

Дабер, займаюся озвученням українською мовою та поширенням цього матеріалу в маси. Легко можете знайти ці роботи під ніком AdrianZP.

Підтримайте Токар
50 грн.

10% середньостатистичної статті,
або ж пів дня роботи нашого сервера

Підтримати
Ось вона, нагода стати причетним до розвитку незалежних медіа!
Коменти