5 листопада Xiaomi презентує кілька новинок: телевізор Mi TV 5, смартфон Mi CC9 Pro та годинник Mi Watch.

Компанія випустила нову версію MIUI на базі Android спеціально для Mi Watch. Це дає надію, що компанія приділятиме чималу увагу годинникам і в майбутньому ми можемо очікувати більшого. Розумний годинник матиме потужний процесор Snapdragon Wear 3100. Основна його перевага —  оптимізація часу роботи акумулятора.

Mi Watch

Функціонал доволі розмаїтий: GPS, Wi-Fi, Bluetooth, технологія eSIM, а також підтримка NFC (безконтактних платежів). З нього можна буде керувати розумним будинком і стежити за серцебиттям та іншими фізичними показниками завдяки фітнес-трекінгу. Не забули розробники додати свого фірмового голосового помічника – Xiao AI.

Як видно на відео, годинник може відтворювати відео і матиме темний режим. На дисплеї видно багато додатків, які можна буде встановлювати з магазину додатків прямо на годиннику. Там навіть є TikTok! До того ж, з нього можна буде програвати музику, слухати радіо, телефонувати та користуватися навігацією.

Mi Watch

Так виглядатиме дизайн інтерфейсу Mi Watch

Mi Watch

На момент анонсу, відомо, що змінні ремінці будуть доступні у чотирьох кольорах: чорний, сірий, білий та синій. На застібці буде фірмовий напис «Mi»

Над OLED екраном сильно не заморочувалися — стандартна квадратна форма, як в Apple Watch. Ціна поки що невідома.

Коменти

Сашко

При обмеженому бюджеті мабуть краще купити б/в оригінал від apple, ніж нову пародію на нього.