Найпопулярніший порносайт PornHub подарував безкоштовний преміум-доступ усім жителям Італії. З огляду на епідемію коронавірусу в країні, це ще одна вагома причина сидіти вдома й нікуди не йти.

«Вперед Італіє, ми тебе любимо!» — такі слова можна побачити на головній сторінці порталу, якщо зайти з італійської ip-адреси. Італійці зможуть активувати преміум, не вказуючи жодних даних кредитної карти та безкоштовно насолоджуватися перевагами преміуму щонайменше до 3 квітня.

В боротьбу з коронавірусом вступає порно pornhub

«Вперед, Італіє, ми тебе любимо», — напис на PornHub

Італія найбільше страждає від епідемії вірусу серед європейських країн. Влада запровадила дуже жорсткі карантинні обмеження, переважно на півночі країни. Людям не дозволяють виходити на вулицю без письмового документа, а хворих на коронавірус за такі порушення арештовують чи виписують штраф.

Тож у PornHub зізнаються, що в такий спосіб хочуть втримати вдома якнайбільше людей. І, зважаючи на заяву медиків про позитивний вплив мастурбації на імунну систему, — все цілком логічно. А від мозолів на руках ще ніхто не помер.

Також сервіс обіцяє пожертвувати італійцям свій процентний дохід з платформи ModelHub за березень. Це система, що виплачує винагороду моделям за перегляди.

Також дивіться, Чи треба боятися коронавірусу.

Людина кількох слів і заплутаних дій. Альтруїст, мікроблогер, нонконформіст. Автор телеграм-каналу «Груз 250».

Коменти

Ryo

Пізніше PornHub відкрив безкоштовний доступ до преміуму для всього світу ;)