Instagram є другим за популярністю поміж усіх соцмереж, якими користуються українці і найдинамічніше поширюється серед українців. Важко сказати, чому Instagram такий популярний – може тому, що там ідеальне поєднання соцмережі та майданчику для постингу фото і реклами. Або ж тому, що він дає можливість поглянути на світ чужими, хоч і «відфільтрованими» очима. Хай там як, а сьогодні багатьом може стати в пригоді знання як завантажити фото з Instagram.

Існує чимало причин для того, щоб завантажити фото з цієї мережі. Можливо, ви вирішили розпрощатись з Instagram і вивантажити усі публікації, повідомлення та коментарі… на пам’ять, скажімо. Можливо, ви втратили оригінал фотографії. Або ж хочете зберегти собі круті фото друга.

Як завантажити власні фото з Instagram на ПК чи Макбук?

Розробники мережі поки не створили механізмів для того, щоб ми могли завантажити окремі фото на персональний комп’ютер. Однак ми можемо завантажити усі дані наших аккаунтів, включно з фото та відео, які ми оприлюднили, як історії чи повідомлення. Нижче наведено єдиний офіційний спосіб завантаження наших даних з Instagram.

1. Увійдіть на власну Instagram-сторінку та натисніть на іконку налаштувань праворуч зверху.

Як завантажити свої фото з Instagram

Джерело: Instagram Joseph Foley

2. У меню «Редагувати профіль» оберіть «Конфіденційність і безпека».

3. Можна піти коротшим шляхом
Як завантажити свої фото з Instagram

Джерело: Instagram Joseph Foley

4. Далі вводите адресу електронної пошти й – вуаля. Необхідно лише зачекати, поки мережа створить архів із гігабайтів ваших повідомлень, коментарів, фото та відео і надішле посилання на завантаження на залишену вами адресу.

Як завантажити чужі фото?

Якщо у вас Android, ви можете скористатися додатком Fast Save for Instagram. При першому вході в додаток потрібно натиснути «Увійти в Instagram», а далі все просто – потрібно тицьнути на три крапки над бажаним постом і обрати «Копіювати посилання», щоб завантажити фото та відео до галереї.

Коменти

Ігор

Ще під Android є застосунок Barinsta, що дозволяє качати навіть пачки фото.

Геннадій Гнип

Ще можна вантажити Телеграмом. Шлеш собі лінк на допис і видираєш фотособі

Віталій

Проінспектувати сторінку, видалити елемент який перекриває фото, все можна зберігати через контекстне меню браузера