Минулий рік виявився рясним на новинки: iPhone 12, редизайнутий iPad Air, нова акустика та, звісно, маки на чипі M1. Дедалі частіше з’являються збірки чуток та інсайдів щодо цьогорічної презентації Apple, тож ми стисло оглянули найголовніше звідти.

Ймовірно, цього року презентують нові iPhone, Apple Watch, AirPods, Macbook Pro та iPad mini.

Нові iPhone

Оглядачі вкотре підтверджують, що у вересні презентують нове покоління айфонів, яке гіпотетично вважатиметься тринадцятим. Конкретних дат годі шукати, але другий тиждень вересня заведено вважати найближчим до реальности.

Цього року очікують чотири моделі смартфонів-наступників лінійки iPhone 12. В амплуа: поліпшені камери, менша «шторка» і розмовний динамік у верхній частині. Ємність акумулятора очікувано збільшиться. Серед pro-версій новинок можуть з’явитися ширококутні об’єктиви камер.

Apple Watch 7?

Гіпотетичний дизайн Apple Watch 7

У новому годиннику очікують оновлений дизайн — або плаский у стилі iPhone 12, або покращений скруглений. Повністю круглого дизайну найближчими роками ми не побачимо.

Від смартгодинників наступного покоління очікують акумуляторів більшої ємності, а от жаданих датчиків температури тіла та неінвазивних глюкометрів — навряд.

AirPods наступного покоління

Ця модель мусить вийти під егідою найдоступніших навушників Apple разом із презентацією iPhone. Очікують збільшений кейс і, логічно, кращий акумулятор. Дизайн буде схожим на AirPods Pro, але без амбушурів (і шумоподавлення). Про тактильні сенсори й характеристики наразі нічого невідомо.

Гіпотетичний дизайн нових AirPods.

Новий iPad mini

Шосте покоління mini-серії iPad очікують в дизайні останніх «прошок». Всередині буде новий чип Apple A15, а зовні — Touch ID, Pencil-friendly сенсор та USB Type-C.

MacBook Pro

Оскільки нинішні 16” лептопи не мають і двох років, Macbook Pro нового покоління поповниться і 14” версією.

Серед головних очікувань на середину жовтня:

  • Новий ARM-чіп M2 або M1X
  • Більше графічних ядер та Thunderbolt-портів
  • Відсутність Touch Bar
  • miniLED дисплей
  • Оновлений MagSafe (ура!)
  • Тонший дизайн
  • Порти під HDMI та SD-карти

Що ще?

Ймовірно, на нас чекають другорядні оновлення Mac mini з ARM-чіпом і Apple TV. Також компанія анонсувала нові правила щодо Child Safety. Так, користувачів будуть вважати підозрілими після 30 фотографій, розпізнаних системою як порнографічні. Базу даних самих фото поповнятимуть ще з декількох джерел, не фокусуючись на Центрі Зниклих та Експлуатованих Дітей. І, звісно, залучатимуть незалежних аудиторів для оцінки ризиків шпіонажу чи стеження за користувачами зі злочинною метою.

Читайте також

Коменти