Хом’як Містер Ґокс з’явився на ринку криптовалют у червні цього року. Трохи більше як за три місяці він наростив власне портфоліо на чверть. Якби пан Ґокс був компанією, отриманий ним дохід дозволив би включити його за прибутковістю до 500 найбільших компаній США за ростом капіталізації у відсотках.

Пан Ґокс має власний офіс, Goxx Box (Ґоксова коробка), який для нього зробив господар. Ґокс-бокс вмонтовано у більшу клітку, завдяки чому хом’як може підтримувати баланс між роботою та особистим життям, іноді покидаючи офіс.

Внутрішнє планування Ґокс-бокса

Внутрішнє планування Ґокс-бокса

Як відбувається торгівля

Спочатку хом’як на біговому колесі випадковим чином обирає криптовалюту, якою торгуватиме. Потім він має пробігти одним із двох тунелів, які визначають, що треба продавати або купувати обрану криптовалюту. Сума угоди завжди становить еквівалент $20.

В портфоліо Містера Ґокса переважають валюти Tron, Ripple, Cardano та Ethereum.
Уривок стріму Містера Ґокса

Скриншот стріму Містера Ґокса

Бізнес-партнери

Бізнес-партнери хом’яка залишаються анонімними. Відомо, що це двоє друзів із Німеччини віком 30 років. Безпосередній власник хом’яка викладає у технологічному університеті й пояснює, що йому подобається викликати у людей інтерес до технологій. Друг власника – програміст.

Відколи пан Ґокс почав торгувати криптовалютою, люди частіше розпитують мене про блокчейн, хоча раніше про це питали зрідка

Власник пана Ґокса

Кличка Ґокса – відсилання до криптобіржі Mt. Gox, яку було ліквідовано 2014 року. Криптобіржу зламали невідомі хакери, викравши 650 тисяч біткойнів. Поки що хом’як не виправдовує своєї клички.

Також читайте

Коменти