Компанія Koch Industries оголосила про те, що й надалі продовжуватиме свій бізнес у Росії. Завадою цьому не стали санкції, введені проти країни-агресорки, й масова відмова світових корпорацій від присутності на російському ринку.

Компанія, річний обіг якої складає понад $115 млрд, заявила про те, що не припинятиме діяльність заводів, розташованих на території Росії. Крім того, Koch Industries планує подальшу реалізацію власної продукції на російському ринку.

Koch Industries, чия штаб-квартира розташована у місті Вічита, штат Канзас, спеціалізується на хімічному виробництві, переробці нафти, виробництві штучних волокон і пластмас. На території Росії функціонують кілька підрозділів і заводів компанії.

Дейв Робертсон, президент Koch Industries, зауважив, що розпочата Росією війна проти України «суперечить всім засадничим принципам компанії». Також вын пообіцяв надати фінансову підтримку українцям, які працюють на підприємствах корпорації. Менше з тим, йти з російського ринку компанія наразі не збирається.

Коменти

Макс

Ай яй яй.