Білоруська компанія Wargaming, розробник світового хіта World of Tanks, оголосила про свій намір залишити Росію та Білорусь. Wargaming вже розпочала процес закриття своєї студії у Мінську.

Бізнес загалом передається незалежної компанії Lesta Studio, яка більше не афілійована з компанією Wargaming. Жодного прибутку від передачі активів Wargaming не отримає. Про це йдеться у офіційній заяві розробника.

«За останні тижні Wargaming провела стратегічний огляд бізнес-операцій по всьому світу. Компанія вирішила, що не володітиме або керуватиме бізнесом у росії та білорусі і залишить обидві країни», — зазначається в повідомленні.

Засновниками IT-компанії Wargaming.Net є білоруси. Зареєстрована вона на Кіпрі, де знаходиться її штаб-квартира. Офіси компанії знаходяться в Україні, росії, білорусі, Німеччині, США, Великій Британії, Данії, Фінляндії та Австралії. Власником компанії є громадянин білорусі Віктор Кислий.

World of Tanks — командна онлайн-гра, яка чотири рази ставала переможцем щорічної премії Golden Joystick Awards.

Раніше ми повідомляли, що авіаційний регулятор РФ «навідали» хакери. З його серверів стерто всі документи за 1,5 роки. Також знищений реєстр літаків.

Коменти

Євген

“Танчики будуть дальше” нікуди танки не пропадуть в рф. Wargaming просто закриває свої офіси,