Сервіс для електронного переказу коштів Wise може спростити процедуру зберігання коштів, поповнення та проведення розрахунків у різних валютах для біженців з України.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своєму Telegram-каналі.

Міністр підкреслив, що тисячі громадян України, які змушені були полишити домівки через російську агресію, втратили доступ до своїх карток і рахунків. Wise дозволить українцям відкривати рахунки в євро, фунтах, доларах, а також інших валютах. Крім того, українці зможуть отримати універсальну дебетову платіжну картку, що підтримує оплати усіма цими валютами одночасно.

Для створення обліковки Wise і отримання дебетової картки потрібне посвідчення особи (внутрішній або закордонний паспорт, ID картка або водійське посвідчення), можливість поповнити рахунок банківським переказом або зареєстрованою на ім’я громадянина карткою. Необхідна також адреса в Європейській Економічній Зоні (EEA) для доставки картки. Ця адреса має співпадати із вказаною в профілі власника обліковки адресою.

Якщо рахунок клієнт бажає відкрити в доларах чи євро, додатково потрібно зробити фото документу, а також «селфі» відповідно до покрокової інструкції, яка є в застосунку  Wise.

Раніше ми повідомляли, що криптовалюта  Bitcoin може зітнутися з серйозними проблемами. Кілька впливових екологічних організацій  ініціювали міжнародну компанію, яка має на меті домогтися скасування майнінга.

Коменти