Засновник комп’ютерної академії «ШАГ» Дмитро Корчевський заперечує той факт, що після початку війни його навчальний заклад продовжив працювати в росії.

Відповідний допис Корчевський розповсюдив на своїй сторінці в Facebook.

Зокрема, він стверджує, що всі сайти з російськими субдоменами після початку війни були одразу вимкнені. Також «ТОР Академія», яка, на думку ЗМІ, є «альтер его» комп’ютерної академії «ШАГ»  в рф, за словами Корчевського «не має до «ШАГ» жодного стосунку крім того, що раніше це були філії». Він стверджує, що його російські партнери після початку війни скористалися старим сайтом закладу і змінили логотип.

Стосовно закидів на те, що на рахунках за навчання, які оплачують користувачі в росії, і досі стоїть логотип «ШАГ», Корчевський стверджує, що наразі йде перереєстрація російських компаній, які вирішили продовжувати бізнес без нього. Сам він, за його словами, запустив процес виходу з російського бізнесу, але це складний і тривалий процес.

Нагадаємо, раніше з’явилася інформація про те, що комп’ютерна академія «ШАГ» надалі продовжує працювати в росії навіть попри війну.

Коменти