Ціла низка іноземних засобів масової інформації на час війни відкрили для українців безкоштовний доступ до своїх електронних версій.

Про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони повідомляє у своєму Телеграмі.

Так, американське видання The Washington Post надало читачам із України безкоштовний доступ до своїх матеріалів. «У TWP пішли на такий крок уперше, але не уточнили, на який період діє безкоштовний доступ», — зазначили у ЦПД.

Також безкоштовно можна почитати The Wall Street Journal — до речі, не лишень користувачам із України, але й користувачам із тих країн, де є велика кількість українських біженців. Про які саме країни йдеться, видання не уточнює.

Видання The Economist протягом останнього місяця публікує удвічі більше статей на сайті, і всі ці статті українські користувачі можуть прочитати безкоштовно.

Financial Times також надало безкоштовний доступ до своїх ключових репортажів усім читачам з України. Щоби ним скористатися, треба пройти процедуру реєстрації на сайті видання і обрати регіон «Україна». Якщо користувач за кордоном, можна скористатися VPN  і обрати регіон «Україна».

Нагадаємо, цифрова бібліотека «Librarius» 1 квітня повідомила, що відкриває безкоштовний доступ до книжок видавництв «Портал», «Ранок», «АССА», Видавництво Анетти Антоненко, «Літера V», «Віват», а також до книжок українських авторів, виданих «Фабулою».

Коменти