Нова платформа під назвою UA.Founders з’явилася у Франції. Її розробники кажуть, що в такий спосіб хочуть долучитися до допомоги українцям під час війни з росією.

Французькі стартапери Кевін Марковські (співзасновник і CEO Spitche) та Бенуа Гіллоз  зазначають, що платформа є двосторонньою і дає українським ІТшникам змогу знайти для себе нові ринки, сформувати команду, а також, за необхідності, звернутися по фінансову допомогу.

«Ми з другом Кевіном шукали спосіб допомогти українському народу в цей важкий час. Натхнені іншими вебсайтами, які допомагають біженцям знайти притулок або організувати гуманітарну допомогу, ми продумали нішу, де все ще є потреба і де ми могли б застосувати свій досвід», — зазначив Бенуа.

Кевін та Бенуа обіцяють, що після війни буде додано розділ для пошуку партнерів та інвесторів, які вкладатимуть кошти в українські стартапи й допомагатимуть нашій економіці відновлюватися.

Для використання UA.Founders потрібно зареєструватися за посиланням. Ті, хто бажає  надати допомогу, теж можуть приєднатися до платформи.

Нагадаємо, Mozilla  вилучила можливість використання пошукових систем Yandex Search, Mail.ru і OK.ru у своєму браузері. Причиною цього стали підозри щодо маніпуляцій з пошуковою видачею.

Коменти