Європейська платформа The Female Factor, що спеціалізується на працевлаштуванні жінок, запустила проект спеціально для українок. Він має на меті дати можливість знайти робоче місце українкам, що намагаються врятуватися від війни.

Платформа The Female Factor була створена в 2019  році з метою подолати гендерний бар’єр у професійному середовищі. Вона пропонувала жінкам роботу в міжнародних корпораціях, зокрема, в Google, BCG, Mondi, Bank Austria. Також користувачки можуть завантажити резюме і оформити підписку на відповідні вакансії на електронну скриньку.

Щоб підтримати українок, що потерпають від розпочатої росією війни, The Female Factor розширили можливості для пошуку роботи. Засновники платформи звернулися до працедавців із закликом  поширювати вакансії, що є актуальними і цікавими для українок. Зокрема, йдеться про віддалені вакансії, посади, що пропонуюь житло, а також вакансії для іноземок в Україні й за її межами.

Раніше нова платформа під назвою UA.Founders з’явилася у Франції. Її розробники кажуть, що в такий спосіб хочуть долучитися до допомоги українцям під час війни з росією.

Коменти