Американські компанії  проводять релокацію своїх співробітників із Росії до Об’єднаних Арабських Еміратів. Йдеться, зокрема, про банки JPMorgan Chase і Goldman Sachs Group, фірми професійних послуг McKinsey і Boston Consulting Group, а також Google від Alphabet, пише The Wall Street Journal.

Міжнародна платіжна система Visa запропонувала перебратися до ОАЕ усім своїм 210 співробітникам, які проживають у Росії. Консалтингові компанії Kearney і Alvarez & Marsal також пропонують своєму персоналу можливість перебратися до країн Перської затоки. Goldman Sachs перевезла з Росії до Дубая близько 40 співробітників.

На думку експертів, ця міграція допоможе ОАЕ закріпити свій статус глобального економічного й комерційного центру.

Відзначимо, що ОАЕ готові видавати візи росіянам, які не перебувають під санкціями, навіть попри війну, розпочату кремлівським режимом. Ба більше, ОАЕ не засудили вторгнення росії до України, а також не приєдналися до санкцій, запроваджених країнами Заходу проти агресора.

Нагадаємо, вжити «невідкладних заходів» задля того, щоби «припинилися погрози на адресу росіян» вимагає від корпорації  Google країна-агресорка. Цього разу істерику в рф викликав той факт, що перекладач Google Translate, якщо ввести у віконце тексту для перекладу фразу «dear Russians» («любі росіяни»), пропонує виправити її на «dead Russians» («мертві росіяни»).

Коменти