Міністерство культури та інформаційної політики спільно з Асоціацією інноваційної та цифрової освіти та компанією «Totonis» запустило Міжнародну платформу #МояВійна.

Завдяки цій ініціативі кожен українець, який є свідком війни, розпочатої російською федерацією проти України, може поділитися своєю історією, оприлюднити реальні факти й власні переживання.

В умовах, коли російська пропаганда всіляко намагається приховати військові злочини, скоєні рашистами проти українців, дуже важливо донести правду про те, що відбувається в нашій країні, до громадян всього світу, підкреслюють автори ініціативи.

Міжнародна платформа #МояВійна — це майданчик, який допоможе переконати міжнародних партнерів надавати нашій країні істотнішу допомогу як військового, так і гуманітарного характеру.

«2 тисячі історій, які опублікували українці на цій платформі, вже зібрали понад 2,5 мільйони переглядів. Користувачі активно поширюють історії. Цим самим вони доносять правду про війну до великої аудиторії з різних країн і ця активність буде тільки збільшуватись з часом», — зазначає Марія Богуслав, керівниця проєкту #МояВійна, виконавча директорка Асоціації інноваційної та цифрової освіти.

Нагадаємо, нова платформа під назвою UA.Founders з’явилася у Франції. Її розробники кажуть, що в такий спосіб хочуть долучитися до допомоги українцям під час війни з росією.

Коменти