Обліковки користувачів криптобіржі Binance з рф будуть обмежені через введені ЄС проти країни-агресорки санкції. Щоправда, стосується це тільки користувачів, загальна вартість криптоактивів яких перевищує €10 000.

Про це повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров із посиланням на заяву Binance.

«Облікові записи користувачів з РФ, загальна вартість криптоактивів яких перевищує €10 000, будуть обмежені. Користувачі поки зможуть використовувати тільки функцію виведення. Рахунки росіян, які проживають за межами росії та рахунки російських громадян або осіб, які проживають у росії, у яких загальна вартість криптоактивів не перевищує €10 000, не будуть порушені та залишаться активними», — зазначив Федоров.

У Binance також додали, що таке обмеження ініційовано відповідно до 5 пакету  обмежувальних заходів ЄС протии рф.

«Відповідно до п’ятого пакету обмежувальних заходів ЄС проти росії, Binance зобов’язана обмежити послуги для громадян росії або фізичних осіб, які проживають в росії, або юридичних осіб, зареєстрованих в росії, які мають криптоактиви, що перевищують 10 000 євро. Рахунки, які підпадають під це обмеження, будуть переведені в режим лише зняття коштів», — вказали в криптобіржі.

«Хоча ці заходи потенційно обмежують звичайних громадян Росії, Binance має продовжувати очолювати галузь у впровадженні цих санкцій. Ми вважаємо, що всі інші великі біржі незабаром повинні дотримуватися тих самих правил», – зазначається в заяві позиції компанії.

Раніше стало відомо, що глобальна криптобіржа Currency.com припиняє операції з громадянами рф та розриває з ними угоди в односторонньому порядку.

Коменти