Сайт під назвою «Колискова200» з’явився в Україні. Він надає найактуальнішу інформацію про те, яких втрат зазнають рашисти на розпочатій ними війні проти України.

Алгоритм сервісу налаштований таким чином, що він постійно «підтягує» статистику щодо знищеної техніки і втрат живої сили в окупантів. Також на сайті оприлюднені вудіозаписи перехоплених розмов рашистів з родичами і знайомими, де вони нарікають на поразки й втрати, і світлини понищеної техніки окупантів.

«За ці два місяці колосальні втрати ворога стали для кожного з нас перманентною базою для надії та найкращим заспокійливим. Тому ми вирішили перетворити їх на сторінку, де кожен може видихнути і налаштуватися на спокійну ніч. Адже що краще гарантує здоровий сон, аніж свідчення того, що ми перемагаємо? – розказали ініціатори проєкту Мирослав Криж та Олексій Веклич.

Крім того, на сайті можна послухати пісню-закляття співачки Стасік «Колискова для ворога». Також є опція фінансових внесків до фондів «Повернись живим» і «Госпітальєри».

Нагадаємо, стартували масштабні багатоденні навчання з кібербезпеки під назвою Locked Shields. Їх проводить НАТО. Цього року  в навчаннях беруть участь провідні експерти з України.

Коменти